(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از من فقط چند ثانیه وصله (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از من فقط چند ثانیه وصله (sm172)
اره یکی دو روزه اصن کانکت نمیشهنقل قول:
من با سایفون میومدم تلگرام
الان نمدونم چه کنم(sm3)
آره ریده به اعصابم ! دو ثانیه وصل میشه باز قط میشه (sm81) مادر باعث و بانی ***** تلگرام ... (sm178)
اگه بخوای تلگرام وب بری باید تلگرام داخل دستگاهِ دیگت فعال باشه تا کد تایید بیاد (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب همین دیگه من اصلا نمیتونم وارد اکانتم تو تلگرام بشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ف.یلتره .. سایفونم کلا دیگه وصل نمیشه
موری مگه تو نت شاتل نداری ؟
وصله نیازی به قند شکن نیس
بعدشم برای هزارمین بار لامصبا بیاین اکانت بخرین راحت شین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موری تو الان مشکلت اینه که کد تایید نمیاد ؟ بعد با چی میای ؟ وب یا دسکتاپ ؟ مث ادم حرف بزن
خیلی وقتا تخفیف میذاره مثلا با 1500 تومن تا یه ماه شارژ میکنی اکانتو خیلی رسیدگیش خوبه
اینارم میبندن
دفه های پیشم بستن منتهی این باز یه سرویس جدید میداد
فناوری یه کوچه بن بست نیس