یه پاییز دیگه بازم تو راهه
بازم چشام به راه تو سیاهه
(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه پاییز دیگه بازم تو راهه
بازم چشام به راه تو سیاهه
(sm81)
(sm56)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm192)(sm207)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای به قربون خم زلف سیاهت
فدای عارض مانند ماهت (sm59)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدار اتفاقی یک عمره آرزومه (sm81)
تو بی نهایت شب وقتی نگات میخندید
چشمای خیره ی من اندوه تو نمیدید (sm27)
دارم میگم جم کنید دلم ترکید باز ادامه میدی؟ (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیام برات؟ (sm70)
(sm56)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین جانم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از سالها یه فیلم ترسناک اونم بر اساس واقعیت ؛ بسی عالی (sm127)نقل قول:
مبارکا باشه ، شیرنی ما یادت نره (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]