شام(sm135)
نمایش نسخه قابل چاپ
شام(sm135)
چه ربطی داره؟ رو چه حساب میگی پدرش فلانی بوده؟؟ منم میتونم الان مطلب بزنم سرین فلان قدر سالشه فلانی باباشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منبع
مشکل بدیه متاسفانه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم هر چی میکنم توبم نمیشه باز...همین دیروز تو راه برگشت خونه الکی الکی 100 دادم رفت(sm120)
تو از اینایی که از رو نمیری برو شام ت رو بخور برات منبع هم پیدا میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواستم جمع کنم یه ماشین لخ لخو بخرم دوزارم جمع نشد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیدا کن(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دست خودمون باشه به این راحتیا جمع نمیشه (sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
بیا از زبون خودش بشنو
اگه به تو هست که باز میگی مووی شاپه (sm70)
میگه من از نسل هخامنشم کورش (sm2)
سلام دوسِتان
با سعدی اومدم که میگه
از روی شما صبر نه صبرست که زهرست
وز دست شما زهر نه زهرست که حلواست
آن کام و دهان و لب و دندان که تو داری
عیشست ولی تا ز برای که مهیاست
(sm50)
سلام(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی بازی بزنیم؟(sm120)
یارو میگه من که خوبی ندیدم
جنس درون خودش هفتاد رنگه(sm50)
حسش نیست (sm10)(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی جوری میگه هیچکی ندونه فکر میکنه میخوایم بریم شطرنج بازی کنیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من زدم.. هروقت تونستی اوکی کن(sm10)
چرا حالت سر جاش نیست؟
اوه چقد وضعش خرابه میگه من **** استار نیستم این کاری که میکنم برای حقوق کامل بشره (sm2)(sm2)
طرف میخواد بده.. به تو چه(sm2)نقل قول:
میگه پدرم سرهنگه بعد میگه تو زمان شاه میگه نه زمان هخامنش دیوث یه جوری میگه انگار ومپایره پیر نمیشه (sm2)معلوم نی چند چنده اخرش هم گفت خانواده م رو اعدام کردن مال مارو هم گرفتن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا بتی منبع از زبون خودش منتهی عقلتو کار بنداز چرت و پت زیاد میگه اصلیارو جدا کن (sm2)
والا نمیدونیم قضیه اصلی اینا چیه که(sm25)(sm120)نقل قول:
این سعید شهروزم زده تو کار ریدن(sm3)
حیف صدا نیست
کرم داری میپری وسط بحث خوب (sm2)نقل قول:
قضیه حالاشو میدونمنقل قول:
کلا میگم اینکه طرف اینجوری شده.. معلوم نیست مریض یا دلیل دیگه(sm120)
همین جوری ، سیم هام قاتی کرده (sm172)نقل قول:
احمد(sm10)
اگه همجنس بازیشو فاکتور بگیریم ، امیر عقایدشو عین تو هس یعنی انگار هر چی تو میگی اون چسخل هم میگه برو فنش شو (sm120)
(sm127)(sm10)نقل قول:
24 ساعت بن(sm120)نقل قول:
به جون خودم مو نمیزنه ، اوونجوری که از اسلام حرف میزنه و هی میگه ازادی ، حقوق کامل بشر (sm120)نقل قول:
حقوق بشر یا به قول ش.ن حقوق حشر(sm2)نقل قول:
شیما بارون نیومد(sm120)
طرف به سوال ازش پرسیده بود که ساقیت کیه (sm2)نقل قول:
جالبیش اینه میگه من **** استار نیستم ، ازادم ، بعد وب داره (sm2)
من از تکرار بیهوده از این دلسردی حرفام
از این حزن صدا بیزار که دلتنگ نفسهاته
(sm50)
یعنی استریپ تیز میکنه؟(sm2)نقل قول:
نه همون موقع بند اومد (sm120)نقل قول:
(sm50)
اینجارو میگم خل(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس منم دیگه اذیت نکن هی نگو ناقص العقل (sm10) (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینه همینی که هست
آهاا (sm14) میدان امیر پازواری شهر شماس یا بابلسره ؟نقل قول:
در اصل میشه امیر کلا در کل میشه بابل(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی شده؟
عرض کنم خدمتت اتفاقا با خیلی دختر حرف میزنم با خیلی هاشون هم دوستم ولی تو کف نیستم سیخ کنم رو کسی باهاشون همونجوری که با یه پسر برخورد میکنم برخورد میکنم عقب مونده ذهنی اونیه که با دختر صحبت نمیکنه ولی یه زن تو خیابون رد میشه روش سیخ میشه ... مسائل دینی و عقایدتی هم سر جاشه برام ، نه اونقدر فرشته ام که بخوان بپرستتم نه اونقد ول و غرق تو کثافتم که سنگ بزنن بم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حد وسط ، ادمم