خیلی ترسیده بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی ترسیده بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامتی همه زندونی های بی ملاقاتی (sm19)(sm2)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجایی بزرگوار؟ نمیگی من مشاوره لازم دارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزی (sm176)(sm127)
لطف داری دادلش (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان، در خدمتم (sm51)
من نفهمیدم چی شد ! اومدم فقط دیدم پیام ها پاک شده تو هم اخراجی هنگ کردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک مشکلی پیش اومد که خداروشکر حل شد و البته با بزرگواری امیر عزیز (sm10)نقل قول:
کدوم پیاما رسول؟
نقل قول:
این بزرگوار رو داداشش رو درخواست دادم تو اینستا لامصب 4 روزه منتظرم قبول نمیکنه (sm2) آخرش میرم تو پی وی فحش کشش میکنم (sm30)
(sm120)نقل قول:
جدی رسول؟