آره رشتم تجربیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آره رشتم تجربیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس خوب بخون که رقابت خیلی سخته پسر.نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برات دعا میکنم.
سعی کن داروسازی یا پرستاری یا پزشکی رو بیاری.
(sm13) من کنکور دادم اینطوری بودم البته بار اول (sm2)
سوالات زیست رو دیدم، اینجوری شدم (sm192)
چی قبول شدی؟
آره زیست و شیمی وحشتناک شده (sm81)
(sm19)(sm134)نقل قول:
شیمی بهتره رسول.نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من سال اول رشته ی اصلی خودم که تجربی بود رو کنکور دادم، رتبم خیلی بد شد طوری که اصلا روزانه نیاوردم.
سال بعدش ریاضی دادم آخه هم قبولی راحت تر هست و هم تعداد داوطلبین کم هست، فقط درس ریاضی و هندسه رو قوی کردم.
خداروشکر عمران قبول شدم.
البته آرزوی پزشکی و از این جور چیزا هم نداشتم.
سال اولی هستی دیگه؟نقل قول:
عوضش من ریاضی در حد فاجعه ام در حد 20 درصد خیلی زور بزنمنقل قول:
سوم (sm2)نقل قول: