ادرس سایت رو بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ادرس سایت رو بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سایتش یه مقدار دست بالا هم حساب میکنه همیشهنقل قول:
بچه سال کم سن و سال (sm59)(sm2)(sm70)(sm70)(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا کنه نظام سقوط کنه(sm3) یعنی اون روز رو ما میبینیم؟(sm59)(sm111)
اوفف قاطی کرد
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی واسه تنظیمات acs شاتل باهات تماس گرفتن ؟
(sm25)نقل قول:
(sm54)نع این چیه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزیلا آپدیت کردم وی پی ان دیگه کانکت نمیشه .
حذف کردم دوباره نصب کردم بازم فایده ای نداشت
الان در حال حاضر تنها راه ارتباطی من با دنیا همین جاست (sm120)