[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما که نصب کردیم چی پس (sm205)
از شرکتی به این بزرگی انتظار نداشتم...
اون قسمت تسک منیجر هم یه مشکلی وجود داره...
همیشه یه کم صبر کنید..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)
(sm120)همچنان در انتظار اپدیت
آقا این بیلد جدید ویندوز مشکل داره خیلی، چند روز قبل از انتشار رسمی نصبش کردم و این مشکلات رو دارم (sm81)
01. کیبورد بیشتر اوقات وسط کار قطع میشه (sm74)
02. فایل اکسپلورر گاهی اوقات قاطی میکنه و فونت هاش تیره و تار میشه (sm74)
03. اینترنت رو وقتی اولین بار وصل میکنی، یه دقیقه دقیق وصله و بعد قطع میشه و باید مجدد وصل کنی (sm74)
04. متاسفانه این آپدیت جدید اینتل برای نسل ششم پردازنده هم کارساز نبود و باز هم همچنان سیستم موقع بالا آمدن گاهی گیر میکنه و سی پی یو نسبت به قبل با درصد بیشتری فعالیت میکنه (sm74)
همون 17134.228 بهتر بود (sm169)
چون خودم نصب نکردم نمیتونم ازت حمایت کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]