یه آهنگ بدم بهت که همیشه مُسَکن ـه برای خودم؟آرومت میکنه
روزی بیست بار گوش میکنمش (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه آهنگ بدم بهت که همیشه مُسَکن ـه برای خودم؟آرومت میکنه
روزی بیست بار گوش میکنمش (sm172)
خودت "ی" بده (sm35)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون میشم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه امشب شب عشقه همین امشبو داریم
چرا قصه دردو واسه فردا نذاریم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بفرما (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متشکرم...(sm93)نقل قول:
نقل قول:
خواهش میشود (sm176)
گوش کردی نظرتو بگو
حتما...(sm10)نقل قول:
من یه پرنده ـم آرزو دارم تو باغم باشی... من یه خونه ی تنگ و تاریکم کاشکی تو بیای چراغم باشی...نقل قول:
یه درمونده امروز واسش فرقی نداره
که فردا سر راهش زمونه چی میزاره