نوکرم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نوکرم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه ربطی به تو داشت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)نقل قول:
همین الان چند نفری هستن که یوزر ساختن اما نمیدونن چطور وارد شن. اگه درست وارد شن درست باهاشون برخورد میشه و کم کم یوزرشون شخصیت میگیره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مث اینکه این هفته هم خبری نیس (sm178)(sm142)
صبح تا ظهر در مغازه یه بسته سیگار - بعد از تا شب در مغازه بسته ی سیگار دوم - ساعت کاریم رو با سیگار هماهنگ کردم (sm2)
بچه ها یادتونه من چجوری وارد شدم - خودم هر چی فکر میکنم یادم نمیاد
ببین خوب چشاتو باز کن اون ردیف بالا از سمت راست بشمار دکمه 6 م نوشته prt scنقل قول:
کنار دکمه delete هست پیدا کردی اون فشار بدی از تمام صفحه ویندوزت عکس میگیره
فعلا پیداش کن تا بت بگم
(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه خبر داغ از یه منبع موثق آلبوم به احتمال 85 درصد سه شنبه میاد