(sm102)حرفم خنده دار بود؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm102)حرفم خنده دار بود؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عقل و عشق (sm59)(sm74)(sm50)
بجا اين حرفا ٤ تا اكانته پرميوم اشترم توتال كانورتور به قيد قرعه هديه بده به دوستان(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قسمت پایین بخون دست انداختتنقل قول:
نوشته اصلی توسط hmi70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسیار زیباست این ترکنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون ویلون لعنتی رو نزدی شادمهر تو این البوم (sm50) دلگیرم ازت
نه باو اون شوخی کرده بود به خاطر اون (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hmi70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تحریرای اوج ادامه میدمت انگار همون شادمهر داخل ایران داره می خوه همون لحن همون بغض همون عشق(sm127)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
اهنگ ها همش شبیه همه به جز عقل و عشق من قاطی میکنم
تو به هر راهی بری من ادامه میدمت (sm59)