یاد فیلم افتادم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدم این تازه وارد درست وارد شدن واقعا(sm98)
نمایش نسخه قابل چاپ
یاد فیلم افتادم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدم این تازه وارد درست وارد شدن واقعا(sm98)
زنگ زدم به این یارو که اینجا آلبومارو میاره گفت احتمالش کمه دوشنبه بیاد ولی سه شنبه به احتمال زیاد میاد
والا هر کسی یه چیزی میگه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلی گفتم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطور؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب اونو فشار بدی عکس میگیره بعد بیا تو نرم افزار paint دکمه کنترل و V رو فشار بده تا بیاد تو صفحه نرم افزارنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد میتونی Save کنی .... یا اگه بخوای فقط ازون پنجره مورد نظر عکس بگیر میتونی تو همون paint دورشو با ماوس بگیری و دکمه crop رو بزنی
(sm10)نقل قول:
من دو سه تا کامنت ازش دیدم نظرشو داد. چیز بدی نگفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان فهمیدی چی گفتم (sm2) اگه فهمیدی یه عکس بگیر برام بفرست (sm2)
(sm10)نقل قول: