ترکمنچایم را گیو می بگ(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
ترکمنچایم را گیو می بگ(sm50)
نمی دونم گفتم شاید داشته باشه آخه زمانی که آلبوم خالی بند رو از کمپانی آونگ داد اکثرا مد بود دی وی دی موزیک ویدیوهاشون رو هم میدادن بیرون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)(sm127)(sm19)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می خواستم HD ضبط کنم (sm81)
نقل قول:
(sm50)
آهنگِ محسن و حبیب پلی (sm50)
خودم شخصا با ی جا کش محترم آشنا شده بودم از این طریق و کسب حلالش پردادو زیرپاش بود...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دا ف های بالاشهری تهران تو مشتش بود و تو مهمونی های سفیر و سفرا خارجی هم جا کشی می کرد(sm50)
خارِ آهنگ (sm54)
ای ولله (sm118)
امیر گذاشت بریم تو کف نامجوووو(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]