کدوم؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کدوم؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو از خدا بترس ! از اون عمام رضا بترس بیخ گوشته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول اکانتشو بده من درخواست میدم اگه قبول کرد یوزر پسوورد اکانت اینستاگراممو بهت میدم برو باهاش حرفاتو بزن خلاص کن خودتو دیگه
اینطور که تو فس فس میکنی یکی دیگه چکشو میزنه
اقا تو اگه پیج اینستاگرامی تلگرامی چیزی ازش داری بده به من..نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من علکی به طرف میگم من داداش بزرگه رسولم و رسول از وقتی تو رو دیده دیونه شده و از وقتی دیدتت میاد ازت باکس باکس ژلوفن میخره و خلاصه راضیش میکنم (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) مگه خودم داداش ندارم تو بشی داداشم !
یا اینی که من میگمو بکن یا اکانتشو بده به خواهری دختر خاله ایی دختر عمه ای که بره صحبت کنه دیگه
یه زید بازی که انقد ژلوفن خریدن نمیخواد (sm2)(sm2)
اول باید مطمعن بشم صاحب نداشته باشه (sm2)(sm59)نقل قول:
خب پس یا خودت برو صحبت کن یا یکیو بفرست دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته من بگم من پیاز داغشو برات زیاد میکنم میگم رسول از وقتی تو رو دیده معتاد ژلوفن شده (sm81)(sm70)
رسول ژلوفن(sm2)(sm2)
صفحش رو خصوصی تنظیم کرده؟نقل قول: