آره private هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آره private هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه اکانت بساز عکس یک دختر رو بذار که مثلا واقعی هست و از این جور حرفا.نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون ممکنه پسر قبول نکنه.
ببین تو صفحش چی میذاره؟
بالاخره یچیزایی متوجه میشی.
501 نفر رو فالو کرده !(sm2) درخواست بدم صد درصد قبول میکنه تازه عکسمو هم گذاشتم منو میشناسهنقل قول:
اینو خوب اومدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
خو نشناسه بهتره (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشم میاد باعث رونق تاپیکم ! چشم و چراغ تاپیکم (sm2)
هیچی دیگه کار نمیکنه . بعضی وقتا نت م کند میشه .
فقط این افزونه فعلا خوبه .
نه بشناسه که بهتره !نقل قول:
داداشش هنوز یه ساعت پیش منو فالو کرد اگه برم اینو فالو کنم فکر میکنه ازش استفاده ابزاری کردم (sm2)
اقا من میگم این اگه دست دست کنه یکی دیگه میاد طرف رو صید میکنهنقل قول:
این باید یه حرکتی بزنه(sm70)
بعد اگه این پسر با ژلوفن ها و انتی بیوتیک هایی که از دختره خریده خودکشی کنه کی میاد جواب بده(sm2)(sm2)