سجاد دوست دارم نظرت رو راجع به نظرهای شخصیم بدونم
نمایش نسخه قابل چاپ
سجاد دوست دارم نظرت رو راجع به نظرهای شخصیم بدونم
در مورد چی . کدوم نظرا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب دیوث یه ساعته دارم کیونم رو پاره می کنم انگار نه انگار خووو جواب بده دیگه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا ما هم همینجور اومدیم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا نظرایی که تا حالا گفتمنقل قول:
سه تا کامنت گذاشتی یکی گفتی خواستی به من بدی یکی گفتی گفتی ازین دیوث چرا میپرسی یکیم من گفتم زشته فحش ندید خندیدی. کدومش جواب داره انصافا؟؟ (sm25)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوکرتم به مولا خسته شدم انقد به دست و پای سینجول افتادم
در مورد بهروز پایگان باهات موافقم. کارش خیلی خوبه (تو ایران کسی رو نداریم که ازش کار بکشه).نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مورد شهاب اکبری من کلا با اون سبک موسیقی حال نمیکنم. تنظیم با ویولن و گیتار کلاسیک و کلا موسیقی پاپ به قول ممر نخ نما دوست ندارم. کارش خوبه اما مورد پسند من نیست.
در مورد بهروز صفاریان باهات موافقم. نمیتونم در موردش توضیح بدم
در مورد موسیقی های سنتی که گوش میدی هم باهات موافقم. شهرام ناطری جزو فیووریت های خودمه.(sm10)
تو هم خوش اومدی. (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
رضا یزدانی موند با تونل کندوان