چه گرافیستی داره این استیج دمش گردم صداسیما کوفتی ما یه دونه طرح اینجوری بلد نیستن بذارن برای اهنگا
نمایش نسخه قابل چاپ
چه گرافیستی داره این استیج دمش گردم صداسیما کوفتی ما یه دونه طرح اینجوری بلد نیستن بذارن برای اهنگا
(sm59)
ببینیم رامبد چیکا کرده برای اهنگ موزن ریده یا نه
اقا به نظرتون مشکل از چیه!!!!
بازی رو رایت میکنم هیچ اروری نمیده و راحتم 100 درصد تموم میشه
ولی موقع نصب تو یه سیستم دیگه میخاییم بازیرو بریزیم گون میندازه!!
برا چی اینجوری میشه؟
(sm3)
حالا فتوشاپ میخواد بتونی درش بیاری ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نیستم کی ظبط میکنه !?؟!
مگه استیجو تو ضبط میکنی
آره..
الی تقدیم با عشق به تو .. (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
110 که واسه پیر پاتالاس که دارن قند میگیرن ! با توجه به سندوسالت گفتم لب مرزی ... ببین الان تو قند نداری ولی علائم هشدار ظاهر شده با توجه به سابقه قند در خانواده ! اتفاقاً خوش موقع متوجه شدی و میتونی کنترلش کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تری گلیسیرید چنده تو آزمایش ؟
اشترم من میزنم عنوان اچ دی خودت میزنی تو صفه اصلی اچ دی باز میای تاپیکو میزنی عالی
حالت خوبه ؟
بذا ببینم پیداش کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تابستون 170 بوده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm81)
خوبه با توجه به سندوسالت ولی بازم لب مرزینقل قول:
یه چیزیم میدونی من بعد اینکه قند اومد پایون دلم برای نوشابه لک زده بود (sm2) دوباره شروع کردم منتهی خیلی کم شاید هر دو هفته یکی یا دو تا
(sm74) ولی اسی دفه پیش خدا رحم کردا 109 بودم نمیدونم وحی شد چی شد رفتم ازمایش دادم
من از همین لحظه خوردن نوشابه را برایت حرام اعلام میکنمنقل قول:
آیت ا.. عظمی حاج شیخ دکتر مهندس اسی ( دامت افاضاتوه )
(sm120)ولی قند و شکر همچنان تحریم
این گفته برای تری باس تخم مرغ و لبنیات دوری کنین منم صبونه اصلیم پنیر و تخم مرغه !
خوش موقع بود ! هر کی تو خانوادش دیابت داره باید از 20 سالگی به بعد هر 6 ماه یه بار آزمایش بدهنقل قول:
آبغوره و سرکه سیب دشمن تری گلیسیریدنقل قول:
برای خودم جالبه یه عمر قند و شکلات دوس داشتم با چایی میخوردم الان حالم بهم میخوره چاییمو با قند بخورم شکلاتم فقط تلخ دوس دارم نمیدونم چجوری قبلا اینهمه شکلات کاکویی میخوردم
(sm2)سرکه سیب همون روز که گفتی گرفتم منتهی نمیدونم چرا نمیخورم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سفارش بهت میکنم : قهوه بخور که عاولیه . اینو من بهت میگم سابقه سالها نوشیدن قهوه رو دارم و واسه دیابت هم خوبهنقل قول:
الان جوون دهه هفتادی رو میبینم یبوست داره هموروئید داره که همه اینا با خوردن قهوه حله . حالا هی میرن آب میبندن به شیکمشون تا از بین بره . دیابت هم همینطور میاره پایین
از اسب افتاده بابا... (sm50)
اول صبی چقد محسن چسبید با صدای بلند... (sm74)(sm50)
یه پولی دستم بیاد اینو بخرم باش بگوشم... (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)1 , 400 بدی به این که چی بشه دیوث (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) فک کن بعدش بچه فامیل روش بشینه
ویدیوی شادمهر (sm138)
ویدیو سعید محمدی (sm2)
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
قند داری ورزش مرزش نمیکنی مگه ..
منم کاکائو خیلی دوس دارم هر روز باید بوخولم را نداره ..
(sm2)(sm30)
(sm2)
(sm39) پُرن چیه بی ادب فوک ..
(sm2)معلومه هنرپیشه ی کهنه کاری هم هه ..
نمیدونم میدونین یا نه ایمیلاتونو با این میتونین از طریق تلگرام هم ببینین ..
@GmailBot
میاد به تلگرامت دیگه خیلی عالیه ..