رد دادم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
رد دادم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیس بوک رو چک میکنه ، براش پیام بذار جواب میده ، امروز بحث بود که بچه ها از احوالش خبر دارن یا نه که بهش گفتم وقتی فعال نیستی زنده بودنت هم زیر سوال میرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم که زر نزن(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه گفتین فردا شب تولد کیه ؟؟؟ (sm137)(sm127)(sm127)
من نیز..با خودمون چه کنیم؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند شب پیش اوضاع روحی داغون تو اینستا میچرخیدم ویدئو اجرای همین تیکشو گذاشته بودن کن فیکون کرد حالو دمش گرم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه نقل قول از قرن ها پیش جا افتاده بین تمام مردم دنیا !نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدم از چیزی که نمیفهمن میترسن و در مقابلش موضع میگیرن
تولدت مبارک ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من؟(sm137)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لازمه! (sm10)نقل قول:
یه سری فکر میکنن اینحا میدون جنگه و هیچ رقمه نباید کم بیارن! (sm50)
نه نه من نیستم به خودش تبریک بگو (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی این احمد رو از برق بیرون بکشه(sm2)
خطری نداریم که بذا ول باشیم تو اجتماع(sm120)نقل قول:
تو چند بار تولدته ؟ اردیبهشت مگه نبودی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بتی اینا چرا اینجورین(sm178)نقل قول:
اخ گفتی از صبح دعوا..میای اینجا با دوستات باشی یهو ارپیچی میزنن انگار جنگ ایران عراقه(sm120)نقل قول:
حتما!نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش پیچشم فعال کنه بذاره کاراشو....به خدا حیفه
البته بعضیا از دل نروند اگر چه از دیده روند محمدم از اوناست
نمیدونم (sm25)نقل قول:
نمیدونم که(sm120)نقل قول:
میترسم کم کم خطرناک شیم اخه(sm120)نقل قول:
تو اونور کلاس بشین اینا اینور کارتون به کار هم نباشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر خوب صحبت میکنی !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با خانواده خودت میتونی اینجور صحبت کنی ؟! منِ احمد اگه یه روز همچین حرفی به یه خانم بزنم سر به بیابون میذارم و از خودم بیزار میشم
ﻣﻌﺮﻓﺖ ﺩﺭ ﮔﺮﺍﻧﯿﺴﺖ ﺑﻪ ﻫﺮ ﮐﺲ ﻧﺪﻫﻨﺪ
ﭘﺮ ﻃﺎﻭﻭﺱ ﻗﺸﻨﮓ ﺍﺳﺖ ﺑﻪ ﮐﺮﮐﺲ ﻧﺪﻫﻨﺪ
ﻣﻌﺮﻓﺖ ﻋﺸﻖ ﺧﺪﺍﺋﯿﺴﺖ، ﺑﻪ ﻫﺮ ﮐﺲ ﻧﺪﻫﻨﺪ
ﺑﺬﺭ ﻧﺸﮑﻔﺘﻪ ﻋﺸﻘﺴﺖ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻧﺎﺭﺱ ﻧﺪﻫﻨﺪ
اره... فارسیش چی میشه(sm120) نمیدونم فارسیشو.. خم و خمیدتم(sm2)نقل قول:
بشیم تازه میشیم مث بقیه (sm120)نقل قول:
امیر جان موضوع یه چیز دیگه اس باووو اصلا تیکه میندازن باید جوابش بشنون من اصلا تو عمومی فش نمیدم چون کار درستی نیست چون یه یه چیز خصوصی بین و منو طرف قرار نیست عمومی بشه اونی که باید منظور من رو می فهمید خودش فهمیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راهش همونه که گفتی باید با دوستات باشی! بقیه رو نباید بشنوی یا بخونی و.....(sm120) یه مهمونیه که ما یه گوششو گرفتیم بقیه رو بیخیال (sm120)نقل قول:
هیچ وقت حرفی نزدم که نتونم انجامش بدمنقل قول:
با اینکه دروغگوی افتضاحی هستم
اشکال نداره .. بزرگ میشن و گاو میمونن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقیه از رد گذشتن اخر خطن..ما هنوز بهمون امید هست(sm120)نقل قول:
با تو نیس که باو(sm2)نقل قول:
اولا من با فرند های پسر هم ۲۴ ساعت که سهله شبانه روز حرف میزنم روابط عمومیم هم خوبی با غریبه ها هم اتفاقا خیلی حرف میزنم برای من زن و مرد ، دختر و پسر فرق نداره اگه با دختر ۲۴ ساعت حرف میزنم مطمئن باش با پسرا هم همون قد حرف میزنم ، از این ادما زیاده که ذهنشون بیماره فک میکنن وختی داری با یه دختر حرف میزنی حتما باید باهاش رابطه داشته باشی اونم جنسی اینا تقصیر تو نیس شرایط از اینا هم خیلی زیاد طرف با یه دختر حرف نمیزنه مبادا ارضا نشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو رو هم به این دلیل از لیست پاک کردن چون از این ادما که نزدیک ادم میشن اطلاعات جمع میکنند و منتظر تقی به تقی بخوره بیان علیه ت استفاده کن هست ، مث همین الانت
که فک میکنی چون دخترا عکساشونو تگ میکنند بام یا فرندای دخترمم زیاده باس برم جهنم نه عزیزم برا من دختر و پسر فرق نداره ، گفتم عقاید من سر جایشه و نه ادعای فرشته بودن دارم و نه مرید شیطان بودن ... حد وسط ، ادمم
درب و داغونتم بیشتر عمومیت داره (sm70)نقل قول:
پا به پاش میری فکر میکنه خبریه..ولش کن بابا شب جمعه ای..مهم منم که میدونم چی گفتم و هیچ منظوری نداشتم بقیش کشکهنقل قول:
گه مضاف خوردی(sm120)نقل قول:
چه خر تو خریه(sm2)
بلانسبت همه(sm2)
ایینجا خر تو خر شده سجاد از یه طرف این لاشی معلوم نیس در مورد چی زر میزنه که پای امیرم باز کرده به این موضوع(sm2)
(sm2)نقل قول:
بدیم امین بکشمون راحت شیم(sm120)نقل قول:
گه به بزرگی تو رو نمیشه خورد(sm2)نقل قول:
حوصله هیچ چیز رو نداره !نقل قول:
شعرا رو هم امید میذاشت که الان درگیر کارای پزشکیشه آقا دکتر