پس کامنت ها رو دنبال می کنی(sm2)من یادم نمی یاد همچین چیزی گفته باشم(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پس کامنت ها رو دنبال می کنی(sm2)من یادم نمی یاد همچین چیزی گفته باشم(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوش دارو بعد از مرگ امیرحسین(sm74)نقل قول:
یک دنیا ممنون (sm176)نقل قول:
هادی
چه ذوقی کردی(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند دقیقه دیگه اوج گرفته های ناظری با تونل کندوان میخونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضا یزدانی تو خواننده های داخل بعد چاوشی و کاوه یغمایی خیلی دوسش دارم. البوم خاطرات مبهم عالی بود. ساعتا خوابن هم خوب بود. از البومای قدیمیش هم البوم پرنده بی پرنده و هیس رو خیلی دوس دارم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم قبلیش نیمه اولش به خاطر شعرای اندیشه فولادوند خوب دراومده بود اما نیمه دومش ضعیف بود.
این البومش کلا ضعیف بود
نه آخه یه جور گفتی انگار ما با فحش اومدیم و این پسره خیلی درست و خوب.نقل قول:
وگرنه خوشامد شماها به چه دردمن میخوره.(sm10)
(sm70)اشتباه خوندم یعنی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منن یاپیش جانیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]