شقایق اینجا من خیلی غریبم(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
شقایق اینجا من خیلی غریبم(sm74)
من قبول کنم چی ؟ امیدی هست ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخالفم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین به نظرم کریس نباشه تیم بهتر میشه
4-4-2 امسال بهتر جواب داده تا 4-3-3 (sm120)
یک اپسیلون (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند صفحه قبل کاملا و صریحا اعلام کردم که کریس دیگه باید بره ....نقل قول:
خیلیا میگن خستست که من میگم امیدوارم 4-5 جلسه محروم شه استراحت کنه و اگر برنگشت بره به سلامت
(sm120)
من میگم اگر فیفا اعلام کرده باشه رای برمیگرده ...نقل قول:
ولی اصلا به حرفای فدراسیون نشینا اعتمادی ندارم(sm120)
خب خدارو شکر (sm120)نقل قول:
ارزش نداره ولی .... ادم تا 4 بشینه بعد بیان بگن نتیجه بر نمیگرده (sm98)
اینجوری اردن هم مدعی میشه یعنی کلا ما باید بریم جلو اردن بازی کنیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن نظم مسابقات بد جور به هم میخوره (sm120)
حتی ژاپن هم میتونه مدعی شه که شاید یه بازیکن دیگه بود ما رو میبردن ما میخوردیم به ایران حذف نمیشدیم (sm120)
چنین تورنمتایی محاله رای به این اسونی بدن (sm120)
تا 4 بشینی ببینی برمیگرده یا نه؟دیوانه ای مگه؟(sm120)صب ببین دیگه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]