(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا پولش كجا بود خودشم تو ويدئوش معلوم نبود يه سري ٣ لاكچري لاينو از كجا كرايه كرده بود اورده بود سرجمع ١٠ ثانيه بيشتر نبود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخير همش فوتوشاپهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يه فخرفروشي نوشتي بعدش ويرايش كردي بي خايه اخه عوضي من اسم اوردم؟ منكه دارم ميگم فرغون(sm2)نقل قول:
من فكر ميكردم فقط پيجاي اين پلنگا و كُسا رو بالا پايين ميكني چيكاره پيجه من داري(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارجینالهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Antiiik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جا داره بازهم از زحمات امیر عزیز قدردانی کنیم واقعا دستشون درد نکنه
شادمهر شاکی شده، پست گذاشته
تشکر از امیر عزیز بابت زحمات بی دریغش.
حواسم نبود فک کردم گفتی دیدم نیست سریع ویرایش کردم (sm2)(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادرس اینستاتو برام پخ کننقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم اقا حالا كه اينقدر مهربون شديد و ماشالله پرطرفدار شديد ميشه يه البوم بگم بخريد از ايتيونز؟ با يه رينگتن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوامتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پول خرید آلبوم چند شد ماهم بخریم؟
نه بابا من نميگم تو هم نبايد ميگفتي من تگت كردم بياي بخوني نه اسم بگينقل قول: