یه ساعته بیچاره میگه قضیه یه چیزه دیگه س (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یه ساعته بیچاره میگه قضیه یه چیزه دیگه س (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بحث ما بحث کهنه ای هست که ریشه تو قدیم داره
این به اون میپره اون به این میپره اون یکی اشتباهی ب این یکی میپره تازه این وسط آدم قحطه منه روانیو داور میکنن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیچاره گاو مش رجبنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دسمال و ... لیسی نکن بازم از موضوع خبر نداری اصلا به مایلی هم ربط نداشت احمد بند بهت گفلتم به چیزی که از خبر نداری زر نزن تو همه چی رو بهم ربط میدینقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دیگه سر نخو گم کردم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هومم حق داره اونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالا که اوضاع رو به راه میشه!!
توام به یکی بپر هم از قافله عقب نمونی هم داورت نکنن فکر کنن خیلی سالمی(sm2)نقل قول:
باووو با منهنقل قول:
(sm93)نقل قول:
امین گزینه ی خوبیه فحشم نمیده کار بیخ پیدا نمیکنه(sm120)نقل قول:
ها همین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد بارها بهت گفتم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کی و هر چی که من یا تو هستیم به خودمون ربط داره حق نداری به شخص دیگه برای کاراش اعتراض کنی مگه اینکه مستقیما به تو ضرری برسونه !
حرف مضحکی رو به امیر زدی
کسی که حد وسط باشه پِیِ یه نخ رو میگیره با فانوس هم که شده راهشو پیدا میکنه ، اگه این مدعا رو داری پس بهش عمل کن
یکی این احمد دیوث رو از برف بکشه گند زد به اینجا همه چی رو داره به هم ربط میده دیگه ادم نمونده که این موضوع رو بهش ربط بده
امین طفلک نجیبه اخر سر یه گل بهت میده..یکی پیدا کنه به فحش برسه تهش(sm120)نقل قول:
خیلی گله میکنه از اینکه کسی ازش خبری نمیگیره ، حرفش اینه که بعضی فقط باید تو بعضی فضاها آدم رو ببینن تا باهاش رفاقت کنن و همین محدودیتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این احمد باعث این دعوا شد مرتیکه ور داشته عالم ادم رو داره به این موضوع ربط میده من گفتم اونی که باید می فهمید خودش فهمید تموم شد رفت این ور داشته همه چی رو به هم ربط میدهنقل قول:
شیما جون مرسی عزیزم اگه منظور فردا شبت من بودم..خیلی گلی(sm127)
زیاد فحش خوردم باو بذا یکی ام بهمون گل بده عقده ای نشیم(sm120)نقل قول:
توهین نکردم حرف بی ربط هم نزدم گفتم عقایدش درباره ای اسلام و ازادی و حقوق بشر مثل تو هست ، میگی نمیشناسیش برو بشناس ،حرفای تو رو میزنه . درباره ی اسلام بد میگه !مگه تو بدد نمیگی ؟ کامنت چرندی ندادم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همیشه همین بودم و هستم ، چه دختر چه پسر من یه نوع برخورد دارم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فتوکپی منی که تو..تبریک میگم یکی عین خودت پیدا کردی(sm120)نقل قول:
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به توام فحش میدن؟(sm120) ای بخت سیاه(sm74)نقل قول:
عه چرا گفتی ؟؟(sm1)نقل قول:
میخواستم بزارمشون تو خماری . تا فرداشب بهشون بگم . فدات شم . بهترینارو برات ارزو میکنم چون لایق بهترینایی تولدتم مبارک خانوم گل (sm127)
تولدمن نبود پس؟(sm120)
ملی تولدت مبارک(sm176)
مَلی تولدت مبارک ، امیدوارم همه چی عوض شه (sm10)
فحش که خوبشه دیده شده بعضا کتکم خوردم روحی البته(sm120)نقل قول:
تو مگه بدنیا اومدی ؟! (sm120)نقل قول:
مرسی بتی جون(sm176)نقل قول:
روحی باشه که من اعدامم شدمنقل قول:
کتک خورشم ملسه (sm120)نقل قول:
ممنون احمد جان..واسه همه ایشالا(sm10)نقل قول:
نه من فقط از دنیا میرم(sm120)نقل قول:
چیه باز داری شر میگی اصلا نبودی نفهیدی قضیه چیه باز رفتی پا منبر ؟ اعتراض چیه ؟نقل قول:
یکی صداش مث من باشه یکی میاد میگه سجاد صدا طرف مث تو
این هم عقایدش درباره ی اون مواردی که نام بردم مثل امیر هست توهین که نکردم خودش بره بشناسش
یارو میاد میگه این شبیه تو یا قبول میکنه میگه اره شبیه منه یا میگه نه ، این اعتراض ؟
افکارشون شبیه همه درباره ی اسلام و ازادی میگه نمیشناسمش بعد میگی چرند میگی
من که دست بزن ندارم(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی شیمای عزیزم که یادت بود بهترین کادو بود واسم ایشالا همیشه خوب و خوشبخت باشی گلم(sm176)(sm19)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه چیزی گفتم بهت برخورد شرمندم ،
در ضمن خیلی بزغاله ای ، هنوز گوشی نگرفتی ؟!
شیما همه برنامه های منو خراب کردی (sm120)
من عادت دارم اولین نفر تبریک میگم میخواستم فردا ظهر بگم که دیگه نشد (sm172)