دلم میخواد برگرده اونموقع عراقیا دیدن دارن (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دلم میخواد برگرده اونموقع عراقیا دیدن دارن (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب یه قانون هست که اگر تا 2 ساعت بعد از مسابقه اعتراض نکنی نتیجه به هیچ وجه عوض نمیشه پس اونا نمیتونن اعتراض کنن....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته من نمیگم برمیگرده ها میگم میتونه برگرده اگر فدراسیون نشینا زر نزده باشن طبق معمول
حالا اون هیچی خسروی گفته بود بگیم اشکال نداره ولی به جاش فغانی رو بذارید فینال(sm2)
احتمال رای 10 درصد هم داشته باشیم یه لابی قوی کنیم میتونیم رای رو برگدونیم ولی اگه 90 درصد هم شانس داشته باشیم لابی نباشه هیچی نمیشه (sm120)نقل قول:
ا
شنیدم پرچم ایران رو آتیش زدن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عراق وضعیتش از ما بدتره تو این موارد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با همه ی اوصاف باز من امید ندارم (sm120)نقل قول:
چند روز پیش هم هوشنگ نصیر زاده گفته بود اگه ایران به نیمه نهایی نرسه فغانی شانس داره وامیداریم فینال رو بدن بهش (sm2)
زیاد امید ندارم (sm50)
ما وضعمون خراب تره چون ایرانیم (sm120)نقل قول:
الان فدراسیون عراق به صدتا قطری اویزون میشه ما میخوایم از مال کی بالا بریم ؟(sm120)
من خیلی دوس ندارم رای برگرده ...فک کن برگرده با این حواشی و 2 روز هم خوابیدن برن از کره هم ببازن دیگه ریده میشه به هیکلشون(sm120)نقل قول:
اینا تو فکر دانمارک 92 و السعد قهرمان آسیا هستن فک میکنن هر کی برگرده قهرمان میشه(sm70)
از مال عراق(sm2)نقل قول: