نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب کاری کردی (sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب کاری کردی (sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عرض کردم یه شب زمستونی... که دور اتیش پتو بپیچیم دور خودمون و از خوردن سیب زمینی پخته و اش رشته اینا لذت ببریم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با دادن راضی ـش کردم (sm120) خودت دادنیاتو دادی اومدی به ما میخندی؟ استادِ... تا نگـ*ـاد رضایت نمیده... رضایتش توی ارضا شدنشِنقل قول:
فکر کن عبدالمالکی رو دانلود کنم من...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم بنیامین گرفتم ببینم بچه ها به چی میخندن درجا پاک کردم
درک تجسمانی نداره که (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی بلا (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شمام خاطره دارید تعریف کنید وقت بگذره...
علی آب د*ول مالکی ab dol maleki...
شب که میرسد از کناره ها... (sm50)
کاش میشد مثل قدیما روی بوم خوابید... دراز بکشی دوتا ستت زیر سرت زل بزنی به ستاره ها و این اهنگ همایون رو بذاری روی تکرار و تکرار و تکرار...
کلا تو تفریح هر چقدرم که دردسر داشته باشه بعدا که به یادش میفتی میگی یادش بخیر چقدر خوش گذشت چون واقعا اینا همه جز خاطره زندگی ما آدما محسوب میشه (sm127)نقل قول:
حرف نزنید لپتاپُ میبندم واسم بخونه تا خوابم ببره ها... سریع پست بدید
عرضت از پهنا تو حلق دشمنات(sm120)نقل قول:
نه باو... ندادم هنوز(sm120)نقل قول:
یعنی اعصابم نمیکشه تمومش کنم... چند روز پیش اس داد که من شهریور نیستم .. تا اخر مرداد باید دفاع کنی وگرنه میفتی مهر..منم اینجوری(sm20)
دست و دلم نمیره به کار(sm2)