دلم گرفت(sm74)
تنهاییام
نمایش نسخه قابل چاپ
دلم گرفت(sm74)
تنهاییام
بحث و باز نکن نذار بگم تا یه ماه به برازر غرامت میدادی سر کپی رایت کار قبلیت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از استوره كدوم كشور خريدينقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يه دونه اي واسه نمونه اي(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به دلیل اختلاف ساعت زیاد کشور نیوزلند با اکثر کشورها در این کشور 10 دسامبر هستش و آیتونز نیوزلند آلبوم تجربه کن رو قبل از زمان تعیین شده منتشر کرده و عده ای هم تنها برای سود شخصی حاضر شدن به همین راحتی با پخش این کارها در سایت هاشون و گذاشتن برای دانلود چشم هاشون رو روی حقوق هنرمد و طرفداراش ببندن.
ما هم مثل شما میتونیم ابراز تاسف کنیم.
پیج تجربه کن
عوامل کار بی تجربه بودن برای پخش
قديما اين سايته تكصدا يادمه اوله اهنگاش يه يارو با يه صداي تخمي و كلفت ميگفت تكصدا دات كامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا من تازه صدامم خوشگله بايد يه تيكه موزيك باران دات بيز ركورد كنم بدم امير بزنه وسطه تركا(sm2)
یا حضرت عباس نگا اهنگه عقل و عشق خدایه من تنها این خودش ده البوم می ارزه
استاد شادمهر میمیرم واستتتتتتتتتت
بحثاي نصفه شبيو الان باز ميكنيا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]