(sm59)دیگه قلقش اومد دستم سرعت میاد پایون اتصالات رو باز میکنم میبندم درس میشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm59)دیگه قلقش اومد دستم سرعت میاد پایون اتصالات رو باز میکنم میبندم درس میشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلیپ یغمایی (sm120)
صابر داداش ضبط میکنی دیگه گذر مارو به سینجول نندازی (sm2)
الی دیگه تو شاتل اپلود نکن به غیر شاتلیها اجازه دانلود نمیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسی که دان کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من لینک صفحه قبل که داده بودی زدم گفت چیزی یافت نشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزم
منو ببخش
من نمی تونم گریه کنم
آخه چرا با خودت این کارو کردی؟!
سر در نمی آرم ویلی،کمکم کن
همش فکر میکنم رفتی سفر، هنوز منتظرتم
ویلی، من امروز قسط آخر خونه رو دادم، همین امروز
ولی تو دیگه نیستی که توش زندگی کنی
ما دیگه بدهی نداریم!
ما آزادشدیم...
(sm74)(sm81)
باز الان خراب شد
خب این درس میشه ایجو نمیمونه
(sm120)ممر لانتوری هم استاد کن
این بخرم ارزش داره ؟
(sm120) ممر ظاهر میشود
لانتوری فردا میاد
الان درس شدنقل قول:
ممر اینو برام اپ کن
Millenium - In Search Of The Perfect Melody
آهنگى كه محسن جان چاوشى به خندوانه هديه داد رو مى خوايم با تصاوير مناسب براتون پخش كنيم. چند بار چيزهايى ساختيم ولى راضيمون نكرده. بالاخره امروز به نتيجه رسيديم و سعيد جعفريان عزيز كه يكى از كارگردانهاى خوب خندوانه است رفت كه شروع كنه.(حوصله كنين، و طرفدارهاى محسن جان هم بدونن ما هم مى خوايم هر چه سريعتر اين موسيقى رو پخش كنيم ولى با تصاوير و كليپى مناسب)
آقا این تصویر گستر پاسارگاد فازش چیه که همه جا فقط فروش قانونی لینکاش هست؟
واقعا جایی رایگان نیست فیلماش؟
استراتژیشون عالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط iman_dellealpi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قاعدتا باید همینطور باشه . 2 هزار تون دیگه چیه که نمیتونیم واسه یه فیلم خوب پرداخت کنیم
حتی درصد فروش برای هر سایت هم فکر کنم بده
به ما هم ایمیل زد لینکای قبلیرو برداشتیم لینک فروش گذاشتیم
(sm54)دلال پی ! (sm19)
ممر(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه خب 2تومن که قطعا چیزی نیست!
استارت ماجرا هم شهرزاد بود خوب هم فروخت من خودم همه رو خریدم!
ولی مثلا شهرزاد 100جای مجانی گذاشته بود کسی هم کاری نداشت!
این چه قوی کار کرده که هیچ جا لینکی ازش نیس
قطعا یادباد(sm50)نقل قول:
قضیه ی شهرزاد فرق می کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط iman_dellealpi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کلا یه استراتژی جالبه
ببین کلا چندتا هستن که فیلم میذارن و بقیه از اونا کپی می کنن . خب وقتی با اونا به نتیجه برسی بقیه هم دستشون میمونه تو پوست گردو
ممر حالا تو قیف بگیر دان کردی اپ کن بذا اینجا
من در جریان سیستم پخش اینترنتی فیلمای ایرانی نیستم! اینا هم چند تا انکود دارن یعنی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شت چرا ناتیفیکسشن نقل قول میده اون بالا :| نمیشه خاموشش کرد؟
اینا از 1080 تا 240 دارن (sm120)هر کیفیت قیمتش فرق دارهنقل قول:
پشت پنجره یه نردست تا من از فکرت نیوفتم (sm50)
این قانونیه که آره! غیر قانونی رو میگم! چند تا سایت مختلف ریپ میزدن پخش میکردن؟نقل قول:
ته موزیک از دی وی دی 576 ، 720 میزدنقل قول:
آپ تی وی هم همینطور
بقیه از اینا کپی می کنن
ایران پرود هم میذاره ولی اینا راحت ترن
یه سری فیلمای ضعیف تر که اونا نمذارنو دوستی ها میذاره
من هنوز موندم اپ تی وی چجور اچ دی میزنه یه سری فیلما انلاین فروش داشت باقیه چیه از رو دی وی دی نمیشه 720 زد که سینجولم توش مونده (sm2)
(sm120)همتین امشب تو خندوانه ازت تشکر میکنن به عنوان گرافیست کار (sm70)
Millenium - In Search Of The Perfect Melody
320 با سرعت لاکپشتی داره میگیره . فلک هم گذاشتم ببینم میگیره یا نه . تو فلک کاورا هست
بدون اکانت بری دیگه نمیتونی دانلود کنی .. واسه منم الان تست کردم دانلود نشد بی اکانتنقل قول:
A Place to Bury Strangers Discography [FLAC] [Shoegaze] (sm120) گرفتم . 3تا آلبومه فقط با چندتا ای پی
بدون اکانت رفتم شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]