اشترم ایمان قیاسی
نمایش نسخه قابل چاپ
اشترم ایمان قیاسی
(sm93)(sm127)(sm19)(sm10)(sm176)(sm174)(sm134)(sm1 27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جلالی گفت: آن بچهای که در کردستان، هرمزگان و سیستان و بلوچستان است کاری به این مباحث ندارد و میخواهد فوتبال را ببیند. اول اینکه فوتبال باید بپذیرد که در این کشور شبکه خصوصی ندارد و باید به چیز کمتری قانع شود و از آن طرف هم تلویزیون بداند که بدون این رشته یک تلویزیون کامل نخواهد
دمش گرم فدارسیون فوتبال خوب رید بهشون
شدنش که شده
چون مثلا بازی دوقوز اباد شرقی با سفلای غربی رو گزارش میکنن ازش فیلم دارن
صدا و سیما به مفت خوری عادت کرده
اشترم اینم بزن
Gwen Stefani - Baby Don't Lie - Music Video - 2014
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
720
آهنگ جدید و زیبای ایمان قیاثی به نام پاییز جدایی
آهنگ جدید و فوق العاده زیبای ایمان غیاثی به نام دزدکی
آهنگ جدید و زیبای ایمان غیاثی با نام حساسیت
(sm59)
عزت کله پز همونیه که بازیهای اروپایی رو هم از شبکه های عربی میگیره (sm70)اگه یه درصد فک کردید وضع درست میشه زهی خیال باطل (sm70)
تازه کوتاه هم بیاد این کفاشیان و دارودستش پولو یه جور دیگه حیف و میل میکنن (sm70)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد(sm50)
(sm120)خدا کنه وثوق زودتر بیاد دکه نبنده
ترسو شدی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی مصوبه از طرف وزیر جدیدا به شرکت ها ابلاغ شده که تا چند وقت دیگه همه ملزم به اجرا میشن اونم اینکه محدودیت برای دانلود شبانه بذارن که مشترک حق داره فقط تا دو برابر حجم روزانه ی خریداری شده دانلود رایگان داشته باشه .. بدبخت شدیم رفت (sm25)
شبانه همین الانشم محدودیت داره دیگه
یه شبکه خصوصی باید زده شه فوتبال و برنامه های جالب تو اون پخش شه تا هم رقابت ایجاد شه هم اینکه حداقل یه شبکه درست درمون داشته باشیم
صدا سیما میلی هیچوقت پیشرفت نمیکنه حالا تر و تر شبکه اضافه کنه (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
محدودیت سرعت نیست محدودیت حجمه .. مثلا اگه ی طرح 1 مگ با حجم 8 گیگ بخری فقط تا 16 گیگ میتونی دانلود رایگان داشته باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب منم همونو میگم
احتیاط کردم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث دیده بازی پخش زنده نمیشه از فرصت استفاده کرده خالی بسته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا اجرایی نشده .. من 512 8 گیگ دارم تا 30 35 گیگ توی ماه دانلود رایگان دارم
ضریبم 61.4 (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برد رم گرفتی ؟(sm50)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا نکنه تصویب بشه (sm50)من شبی 4 گیگ حداقل دانلود میکنم
(sm2)توام مث منی که
منظورم همون بود 30 گیگ رو محددیت میدونم ! (sm120)
گور بابای این 5 تومن (sm70)احمد کمیاب گفت بزن (sm70)نقل قول:
فارت خیلی بالاست دیگه (sm70)نقل قول:
سرعت 2 مگ گرفتم. صبح بلند میشم دانلود منیجر رو میبینم کف و خون قاطی میکنم (sm2)همه تکمیل شدن (sm70)
محدودیت حجم بذارن باس دیگه با حساب کتاب دانلود کنی (sm25)نقل قول:
محدودیت بزارن کارم با اینترنت 128 هم راه میوفته (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی من سیتی رو یادم رفت بزنم (sm25)
زسکامسکو 0 - 1 منچسترسيتي
ساعت 10 شب،گزارشی از پاروی بی قایق.از همین تریبون.
زسکامسکو 0 - 2 منچسترسيتي
(sm170)
(sm25)
الان كه مثلا عزاى عموميه يعنى چه جوريه دقيقا؟ امشب ديسكوها تعطيله؟
برای خاکسپاری (sm50)