عجیبه باز الان نشد
نمایش نسخه قابل چاپ
عجیبه باز الان نشد
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هارد 2 ترای مورد علاقت به 395 رسید(sm2)
(sm2)
Three Days Grace - I Am Machine (sm88)
یره کیفیت 320
فلک میخوای یه کم وایسا ببینم چطور پیش میره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه همی خوبه دمت (sm118)
(sm50) اخر شب چه حالی بده این
امشب هم پخش نمیشه ؟؟؟
چرا پخش میشه
پس چرا این مردک رامبد میگه صبور باشید باید کلیپ خوب بسازیم
جمله بندیش درس نیس خودمم نفهمیدم
(sm2)الان که دقت میکنم اره ممکنه امشبم پخش نشه
من که چشمم آب نمیخوره امشب هم پخشش کنه (sm172)
همونطور که پیش بینی میشد محسن کامنت هارو بست (sm2)
سجاد خوشگله هم غش کرده اون طرف نیس خبر بگیریم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
(sm2)
(sm70)
با موافقت مجلس و دولت هشتم ربیعالاول سالروز شهادت امام حسن عسگری(ع) و آغاز امامت ولیعصر (عج) به عنوان تعطیل رسمی اعلام شد.
تعطیل کم بود اینم اضافه کردن از 365 روز نصفشو تعطیل هست مملکت نصف دیگه شم کسی کار نمیکنه(sm3)
میگن بهادر واسه آهنگ پست گذاشته ! چی گفته؟؟؟
(sm50)
+ (sm50)
++ (sm74)
به جای این کارا برو ببین بهادر چی پست گذاشته (sm25)
بازی قرن (sm74) نبرد تاریخ (sm81)
دود از کنده بلند میشه
(sm50)
اینبار فرقی نداره کی میبره
فدرر در 35 سالگی و نادال با اون همه مصدومیت
هوس کردم برگردم به دنیای قهرمانی (sm120)
کلیپ رو بده شاه حسینی و اون دماغ عقابیه کی بود اسمش دلقک بازی در بیارن (sm2)
کریستوفر نولان تو 2 ماه دوتا تریلر واسه فیلمش ساخت اینا هنوز یه کلیپ نتونستن بسازن (sm2) تازه آقای کارگردان رفته بسازه معلوم نیست کی بیاد (sm2)
+ (sm50)
شاه حسینی یالا د شاه حسینی شاه حسینی یالا د شاه حسینی (sm2)
میگن طعنه نزنید به سرتون میاد ! راست میگن (sm2) یه زمانی یه خواننده دیگر رو سر کلیپ ساختن چقدر تیکه بهش مینداختیم (sm2)
رامبد واسه فیلمش اینقد وقت میذاش الان جشنواره اول میشد ..
تا اینکه سر یه ویدئو 3 دقیقه ای انقد طول بده ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها!?؟!
میگن بهادر پست گذاشته واسه آهنگ یه اسکرین بگیر بزارنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زر نزن ..
(sm175)
هیچوقت فکرش رو هم نمیکردم که یه روزی آهنگای چاوشی از یه برنامه ای با محوریت دلقک بازی پخش بشه چه برسه به اینکه این همه هم واسه اومدنش منتظر بمونم ...
معنی واقعی از عرش به فرش رسیدن رو میشه از پخش شدن آهنگ یه خواننده برای اولین بار از شبکه نسیم و برنامه خندوانه کاملا متوجه شد
یادته شادمهر رو واسه کلیپ آهنگ "فقط با تو عشقم " مسخره میکردیم ؟ (sm2)
به حال من که فرقی نداره - ولی ارزش شعر مولانا خیلی بیشتر از این حرفاست که تو یه همچین برنامه ای پخش بشه