دو ماه هی دروغ مینوشت تو اون پیجنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حقشه(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
دو ماه هی دروغ مینوشت تو اون پیجنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حقشه(sm2)
خوراک ماشینه عاروم بری صدا بلند
یهو بزنی به یکی(sm70)
البوم عالیه
با غرور حال کردم
آلبوم خیلی قشنگی بود اما فوق العاده نبود و جای خالی سلوی ویولون حس میشه ... همین که بالاخره آلبوم جدید داد باعث خوشحالیه و دلمون برای صداش تنگ شده بود و امیدوارم آلبوم بعدیش 5 سال دیگه نیاد و پرکار شه و پرکار بمونه البته با آهنگای آکوستیک تر و حسی تر .... شاید خود من بعد از آلبوم جدیدش بگم چرا آهنگایی مثل آلبوم تجربه کن نداشتی؟ کلا ماها اولش اعتراض میکنیم و بعدش دل میبندیم و امیدوارم بعد از چند بار گوش کردن بیشتر خوشم بیاد و بیام و بگم استثنایی بود چون شادمهر هر بار با قبلش فرق میکنه و همش تغییر سبک میده وتا میایم با سبک جدیدش خو بگیریم یه سبک دیگه رو میکنه ... به هر حال شادمهره و کلی طرفدار که هر کی سلیقه ای داره و میخواد سبکی که دوس داره تو آلبوم باشه ولی در کل آلبومی بود که منو راضی کرد و امیدوارم بقیه ام راضی باشن
یا خدا نگاه کن اجرای ادامه میدمت رو
من با همش حال کردم ولی عقل و عشق ادامه میدمت روز سرد یه چیز دیگست
نه بابا منظورتو میفهمم نمیگی هیچ وقت .. فقط حسین گفت چیه منم گفتم هر چند بی ام و هم گرفتی تا عمر داری باید قسط بدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترکها اونقدر قوی هست که باید رفت تو خلوت گوش داد
آلبوم اومد؟! (sm77)
سایز شورتشو که نگفتی حالا مدل ماشینشو گفتی دیگه چرا ناراحته بگو افتخار کن(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]