همش تقصیر اون مردک کوتوله رامبده ! محسن بی تقصیره
خوده محسن دیشب دمو گذاشته به هوای اینکه امروز پخش میشه (sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
همش تقصیر اون مردک کوتوله رامبده ! محسن بی تقصیره
خوده محسن دیشب دمو گذاشته به هوای اینکه امروز پخش میشه (sm25)
راجر فدرر قهرمان گرند اسلم شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قهرمان شد در 35 سالگی (sm81) دهه شصتی ها رو سرافراز کرد (sm74) اسی فدرر (sm19)
آخرین خبر :
بابا اسی به فکر بازگشت به دنیای توپ و تور (sm2)
چه فینالی بود. کاش تموم نمیشد...
من فقط ناراحت شدم که حرمت مهرجویی رو نگه نداشتن و اونجوری نه گفت ولی آهنگشو داد به این برنامهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنو ک ن دیدین ن شنیدین(sm29)
البته مهرجویی نه کیمایی (sm120) من از انفوان بچگی مهرجویی کیمیایی و پورعرب عرب نیا رو قاطی میکردم (sm2)
(sm70)
با این همه کامنتی که واسش گذاشتن اگه پخش نکنه واقعا خیلی کرگدنه (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)
(sm2) عاشق این شکلک های بی ربطت امنقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن کی از کیمیایی پیشنهاد داشته که ما خبر نداریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلمای کیمیایی رو یزدانی میخونه
بی ربط نیس(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هورا(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرش هم آهنگ از اینجا برای اولین بار پخش میشه ! حالا ببینید کی گفتم (sm2)
بله بله(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
اهنگو بفرستیم واسه گرافیست استیج
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
(sm2)پس چرا دس به *** وایستادینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا اینو کسی شنیده؟
تنظیم کاوه یغمایی اورین
هیچ جا برا دانلود نذاشته!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه اومده میزنن
اعع نمیدونستم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم میگم اشتباه شد کیمیایی و مهرجویی (sm98)
گارد سلتنطی شاهنشاها موزن در این مورد نمیتونه حمله کنه چون هیچ توجیهی در این زمینه قبول نیست
مهرجویی کجا رامبد جوان کجا
من گذاشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط iman_dellealpi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته اینم بگم که به بنده هیچ ارتباطی نداره امور دربار (sm120)
اصن دوس داشته شاهنشاها (sm120)
داستان مهرجویی فرق داره . داستانایی که توی سنتوری واسه محسن اتفاق افتاده و رفتارهایی که داشتن رو اگه محسن بیاد بگه همه بهش حق میدننقل قول:
محسن فقط بهش گفت نمیخوام تو سنتوری 2 باشم
خندوانه هم چون دعوتش کردن و نرفت ، جاش یه آهنگ بهشون داد
(sm120)چه عواملی
آهنگساز : رستاک حلاج، کاوه یغمایی
تنظیم کننده : کاوه یغمایی
نوازندگان : کاوه یغمایی، نیلوفر فرزند شاد
ترانه سرا : رستاک حلاج، پریا تفنگ ساز، هومن غفوری، نعمت الله مداح، امید میرحسینی، شمیم به نژاد، میثم یوسفی
شاید حق با شاهنشاها باشه ولی نباید حرمت شکنی میکرد و اونجور میزد نـــــــــــهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی ها هستن خندوانه دعوت شدن ولی نرفتن اونم با هزار واسطه و رفاقت با رامبد جوان ! چرا ؟ چون مهد کودکه و مجریش 5 سالشه دوست داره بازی کنه . دکور جدیدش رو ببین ! عین مهد کودک میمونه
همین دو سه هفته پیش رفتم مهد کودک واسه ثبت نام پسرم . جان خودم محیطش عین همین خندوانه بود
عرض کرده بودم که دو آلبوم غول در راه هست که یکیش اومد و اون یکیش هم میاد ...
خدا براش آهنگ سازی کرده و تنظیم زده ...
وقتی هر روز میای میگی چاوشی حتما هست ف چاوشی میاد ، چاوشی داره بازار گرمی می کنه و ... هزار داستان دیگه ای که درس کرده بودن .. اون نه حقشون بودنقل قول:
وقتی اونا یه مصاحبه می کنن میگن میاد ، هزار نفر به محسن دایرکت میدن که آقا اینا چی می گن ، تو چی می گی . قضیه چیه . خب اینارو با همون نه جمع کرد
محسن دوست داره کاراش شنیده بشه ، یکی از دلایل همینه
منم قبلا با خودش صحبت کرده بودم سر این قضیه ، می گفت تلویزیون بیننده داره ، کارت شنیده میشه
ها !?؟!
مرضنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز داری آپلود می کنی دیگه
الان خبرارو خوندم مثکه 9 تا بازیکن اصلیشو بازی نداده ولی میدادم فرقی نداشت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]