با همین قلزط که گفتی؟(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
با همین قلزط که گفتی؟(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب خوش(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز نرفتم(sm59) ولی مرسی(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی وقته ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم و بیشنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرار کن فرار کن فرار کن میمیرینقل قول:
یعنی چی.. مگه من مسخرتم هی خداحافظی میکنی هی میگی نرفتم(sm2)نقل قول:
محض مزاح(sm127)(sm120)
این دود سیه فام که از بام وطن خاست
ازماست کهبرماست
وین شعله سوزان که برآمد ز چپ وراست
ازماست کهبرماست
جان گر به لب ما رسد، از غیر ننالیم
با کس نسگالیم
از خویش بنالیم که جان سخن اینجاست
ازماست کهبرماست
یکتن چو موافق شد یک دشت سپاهاست
با تاج وکلاهست
ملکی چو نفاق آورد او یکه و تنها
ازماست کهبرماست
ماکهنه چناریم که از باد ننالیم
بر خاک ببالیم
لیکن چه کنیم، آتش ما در شکم ماست
ازماست کهبرماست
اسلام گر امروز چنین زار و ضعیف است
زین قوم شریفست
نه جرم ز عیسی نه تعدی زکلیساست
ازماست کهبرماست
ده سال به یک مدرسه گفتیم و شنفتیم
تا روز نخفتیم
وامروز بدیدیم که آن جمله معماست
ازماست کهبرماست
گوییم که بیدار شدیم! این چه خیالست؟
بیداری ما چیست؟
بیداری طفلی است که محتاج بهلالاست
ازماست کهبرماست
از شیمی و جغرافی و تاربخ، نفوریم
از فلسفه دوریم
وز قال وان قلت، بهر مدرسه غوغاست
زماست کهبرماست
گویند بهار از دل و جان عاشق غربیست
یاکافر حربی است
ما بحث نرانیم در آن نکته که پیداست
ازماست کهبرماست
راه ..نقل قول:
میفهمم میفهمم نقش بود بازی بود من اینارو میفهمم ولی این بیست ساله منو بیرون نبرده(sm30)نقل قول:
شعر از "بهار" بود
بن بستهنقل قول:
دقیقانقل قول:
(sm50)
اونایی که رفتن شبشون بخیر! (sm10)
خیلی باحال بود این قسمتش ولی باید میفهمم رو 3 بار میگفتی(sm2)نقل قول:
نوش جونم ، بدتر از این هم شنیدمنقل قول:
دقیقا میگه این اسکولارو(sm2)نقل قول:
شعر بهار عالی بود..
جیگر عشقه منه(sm19)نقل قول:
از من چله نشین تا بهار خوشبختی
چقدر پرتاخیر شد قطار خوشبختی
تمام تقویم سال را ورق زدم دیدم
من...بیست و شش سال انتظار خوشبختی
خودت عالی هستی(sm127)نقل قول:
فکر میکردم واسه اینکه خدامو ببینم ، باید ویزای کشور عربی بگیرم
ولی هرچی کعبه طواف کردم، شد سلاح تو دست قاتلای بی رحم(sm50)
با همین شدت؟(sm120)نقل قول:
اره(sm127)نقل قول:
پُرم از وحشت تنهایی اما
دارم تسلیم این تقدیر میشم (sm50)
بازم اگه حرفام حوصلتو سر برد
هنوز سحر نشده، هوای رفتن کن(sm50)
برین بخوابین دیگه من اینجا کار دارم .. (sm120)
نمیخوای وسط مجمع لخت شی که.. انجام بده کارتو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
مداحی « من سگ کوی زینبم » از شاهین نجفی در کنسرت کلن 2015.برای محبان اهل بیت(sm54)
(sm9)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملیحه جان تولدت مبارک (sm10)
سال خوبی از زندگیت رو کنار خانوادت داشته باشی (sm10)
(sm2)باز دیشب چه خبر بوده لاشیا اشتر منو اذیت نکنین (sm142)
(sm120)الان تو خوابی حرفم میزنی یا نه(sm70)
امروز ساعت 11 قطعه نام آوران سالگرد ناصر خان
کلیولند که به آتلانتا هاوکس خوردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
live nba play off - 4q
Golden State Warriors 99
Houston Rockets 95 (sm172)
آره اشتباه شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلیپرز حذف شد
طرفدار هاردن ؟!(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
mvb=most valuable beard (sm128)
final
Golden State Warriors 99
Houston Rockets 98 (sm81)