مربی شیلی که ارژانتینی هم هست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مربی شیلی که ارژانتینی هم هست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولي من نفهميدم از چي ناراحت شده بود الانم نميدونم(sm77)
سمپائولی شیلیایی هستش؟(sm55)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوشیم رو بعد از دو روز روشن کردم(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] کومان به یوونتوس پیوستنقل قول:
چهارشنبه ۱۱ تير ۱۳۹۳
یوونتوس همچنان گزینه های جوان و با استعداد را زیر نظر دارد و امروز رسماً خبر پیوستن کینگزلی کومان بازیکن 18 ساله و فرانسوی تیم پاریس سن ژرمن به یوونتوس اعلام شد .
در ادامه توجه به بازیکنان جوان و با استعداد و عقد قرارداد با آن ها ، امروز رسماً کومان با قراردادی آزاد در اختیار یوونتوس قرار گرفت .
هافبک هجومی سابق پاریس سن ژرمن که تابعیت دوگانه فرانسوی - گینه ای دارد و در تمام رده های سنی تیم ملی فرانسه از زیر 16 تا 21 سال به میدان رفته پس از اینکه تمایلی به ادامه دادن با باشگاه پارسی نشان نداد ، با نظر کونته جذب شد تا دومین بازیکن جوان و فرانسوی جذب شده در چند سال گذشته باشد که به تورین می آید .
اگرچه یوونتوس بطور رسمی با این بازیکن جوان به توافق رسیده و قرارداد امضا کرده ، اما گفته می شود که توافقاتی هم بین یووه و پاریس سن ژرمن صورت خواهد گرفت .
اینم سال دیگه میشه ستاره همه باشگاها خواهانش میشن . ببین چه باشگاه ستاره پروری داریم ما (sm120)
(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هم نمیدونم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از هاشم و عدنان بهتره؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من برم بخوابم که دارم میمیرم از خواب (sm27)
نقل قول:
همسر من كه مشكلي با اين قضيه نداره ولي ظاهرا وجود من تو اين تاپيك شما رو خيلي اذيت كرده (sm10)