عچقم امرو دو دفه زدم شاتل مشکل داره فعلا قسمت آپلودش ..
نمایش نسخه قابل چاپ
عچقم امرو دو دفه زدم شاتل مشکل داره فعلا قسمت آپلودش ..
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]حیف که اسلام دست و پای منو بسته آقای جوان
(sm2)
حالا اگه سینجول طراحی میکرد همون موقع سه روز قبل یلدا آهنگ لو میرفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارایی که کاوه یغمایی مسازه رو هرکی میخونه انگار خوده با میک صدایی متفاوت (sm120) خواننده ی بدبخت هیچ امضایی نداره
سلام دوستان من آی پی مودم رو که وارد میکنم صفحه تنظیماتش باز نمیشه کسی میدونه مشکل چیه؟
192.168.1.1
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
►☻‼️Mehrdad ◙ SaHeß‼️☻◄, [20.01.17 12:35]
برو تو cmd ..
اینو بزن ..
ipconfig
►☻‼️Mehrdad ◙ SaHeß‼️☻◄, [20.01.17 12:36]
قسمت default gateway
►☻‼️Mehrdad ◙ SaHeß‼️☻◄, [20.01.17 12:36]
بیبین ip شی زده ..
►☻‼️Mehrdad ◙ SaHeß‼️☻◄, [20.01.17 12:38]
بعد پینگو چک کن ..
►☻‼️Mehrdad ◙ SaHeß‼️☻◄, [20.01.17 12:39]
ping ipgetway
به جای ipgetway آدرس اون ip بالا که زدی رو بزن ..
اگه از پروکسی هم استفاده کرده باشی اینجو میشه ..
►☻‼️Mehrdad ◙ SaHeß‼️☻◄, [20.01.17 12:40]
باز تو قسمت کانکشن مرورگر بری دسکاری کنی ..
(sm155)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انجام دادم ولی بازم نشد از طریق کابل لن وصلم با یه مرورگر دیگه هم تست کردم چند بار هم خاموش روشن کردم مودم رو، کابل تلفن رو درآوردم گفتم شاید درست بشه با گوشی از طریق وای فای تست کردم نشد که نشد(sm54)
واسه منم همین مشکل هس نمی دونم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلا درست بود حالا واسه من پفیوز بازی در میاره(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب این باگم رفع شد پاره شدم ظهر تا حالا .. l
خب شه خبره شی میگین شما ..
کانکشنت ببین دستکاری نشده قسمت ipv4 ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو باز کن ip رو بیگی تو مرورگر کپی کن ..
IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.1.2نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.1.1 اینو زده
خب بذار رو پیش فرض همه رو ..
چقد کندی شب شد ..
نشد(sm54)نقل قول:
(sm232) استاد پرویز یاحقی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو پیشونی شب قدم میزنم
خیابون منو زیر پل میبره ... (sm50)
من پله برقی میشم از تهران
تا یه جزیره رو کره ی ماه ... (sm50)
ممر از کدوم قبرستون وارد سایتت بشم چرا اینجوریه
ها!?؟!
!?ها؟!
چه بلایی سر تاپیک دیشبیم اومده
چرا نیستش کی حذفش کرده و چرا
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ چی شد پ؟ (sm98)
(sm172)
حرف دلمو زدی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
فعلا سروته نداره هرچی هست باید سرچ کنی (sm120) پستای قبلیم توش نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزی میخوای بگو بهت بدم
لانتوری 720 بگیرید فردا پسوردش میاد
(sm50)در امتداد شب (sm88)
(sm172) وقتی که هستم چرا هیچ کس نیست ..
(sm120)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)خوبه که الی و تو ساعت 5 صبح بیدار میشین سحر خیزا (sm120)
الان خوشحالی هاردم شده 400 نه ؟ (sm2)نقل قول:
(sm2)جای سامسونگ مجبور شدی کرسیر گرفتی
جای اون 2 ترا عشقت هم باس Adata بگیری(sm2)
(sm120)من همیشه به ساعت خواب الی غبطه میخورم