(sm74)به خشکی شانس فقط یه امتیاز کم آوردن
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm74)به خشکی شانس فقط یه امتیاز کم آوردن
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطور بود آهنگ استاد ؟
شباهت داشت به آهنگ ملاقات که گفتما(sm128)
به نظرم بد نبود ، خوب هم نبود ! شعر ریتم نداشت و یه جاهایی خزعبل بود !
mvpنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
step curry(sm111)
پُست 1 رو دست این نداریم (sm1) دیوانه میشم وقتی بازی اینو میبینم (sm1)
آره بازیکن خیلی خوبیه البته من زیاد بازی های گلدن استیت را ندیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبکه ها بیشتر بازی های کلیولند را نشون میدادن این فصل
پارسال که تو پلی آف به کلیپرز خورده بودن را یادمه
عالی بودن اما خب حریف بازی خوب گریفن و کریس پاول نشدن
هاردنم لامصب فصل پیش 3 امتیازی مثل نقل و نبات میزدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما امسال من چند تا بازیشو نگاه کردم به خوبی پارسال گل نمیکرد
آره کری سال قبل آنچنان بازیکن شاخصی نبود این فصل خیلی شاخ شد (sm59)
عجیبه کلیولند تا اینجا اومده بالا
من که زیاد به جز لبرون بازی خاصی از بقیه بازیکناشون ندیدم جر تیمو یه تنه لبرون میکشه
سن آنتونیو و تونی پارکر هم حیف شد زود حذف شدن
موافقم فصل پیش بهتر از الان بازی میکرد در مجموعنقل قول:
ولی امسالم از حق نگذریم زحمت زیادی برای هوستن کشیده و کلی امتیاز جمع کرده
یه ماه پیش بازی با ساکرامنتو 51 امتیاز آورد ملت مبهوت این بشر شده بودن (sm77)(sm118)
ببینیم بازی بعدو چه کار میکنه هوستن
من هنوز نا امید نیستم کاملا ..تجربه بازی با کلیپرز ثابت میکنه که نباید همه چیزو تموم شده دونست ..
احسان جان خوشحال شدم
صبحت به خیر.. فعلا (sm176)(sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
برای کسانی که سیستم خرکی می خواهند
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
(sm54)تویی امید ایندم
- (sm50)
دیشب (sm2)
(sm2)
عکساشو دیدم خیلی بد بود بنده خدا دختره(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)تلخِنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
مردمی که خودشون فیلمو به زور از همدیگه میگیرن حالا میخوان از حقِ دختره دفاع کنن (sm50)
(sm169)
خودشو اتیش زده بود دخترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو شیراز ما از این اتفاقا خیلی می افته(sm25)(sm74)
ای وای من چی میگذزه تو این مملکت خراب شده .. (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
تو شیراز ما از این اتفاقا خیلی می افته(sm25)(sm74)
آره واقعا...نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب ملتی داریم ..
نه به اینکه رگ غیرتشون باد میکنه یه الف بچه رو میزنن ..
از اینطرف هم شروع میکنن به دست دست چرخوندن دستابیس ایرانسل ..
اونم با چه قیمتایی ..
چشمای تو دلبری کرد و دل من رفت .. (sm50)
(sm27)
(sm173)
مملکت نیست که
قبرستون نخبگانه
پخش کردن اینجور فیلما کار درستی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضا عجب سیستمایی تو این سایتس (sm54)
زارت(sm2)نقل قول:
مرسی ارمین جان بابت تبریکت(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وظیفه بود (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن ابراهیم زاده - بی اندازه(sm50)
جهان به چیز بچه ات
بنوش مِی ، خراب شو .. (sm50)