ایران می بره (sm81) با تک گل شجاعی (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
ایران می بره (sm81) با تک گل شجاعی (sm2)
آرژانتین خیلی قویه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ولی میشه وقتی تا 40 متریت هیچ بازیکن حتی همرنگ هم نیست، به پاس دادن فکر کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حاج صفی و خسرو حیدری ریده بودن
لباس فقط فرانسه خيلي شيك بود بي شرف (sm14)
من اولش 0-0 زده بودم، تا دیدم حقیقی تو گله، گفتم یه گلو میخوریم، نهایتا 1-1 زدم (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتي دفاع رو ميذاري بال انتظار نداري بهتر باشن كه ؟؟(sm100)
تا الان هر چی احساسی زدم تخمی از اب در اومده (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انگلیس و اسپانیا احساسی زدم ریدم
پرتغال هم حرف اون شتره رو گوش دادم باز ریدم (sm14)
ایران با 2 امتیاز صعود نمیکنه.اگر واقعا هدفشون صعوده باید جهانبخشو بیارن ببازن هم اشکال نداره(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر تو سرعت مشکل داریم، بازیکنای ما مثل موتور گازی میمونن... جلو آرژانتین تو هر کورس، 10-15 متر عقب میفتن (sm25)