اصلا چه ربطی داشت؟ من اسمی از راموس نبردم اصلا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اصلا چه ربطی داشت؟ من اسمی از راموس نبردم اصلا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کردم عکس آخری که 1-2-3 نوشته میگی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعید میدونم دفاع ما از آلمان بهتر باشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هیچ ترکیب احتمالی اثری از ژابی نیس (sm120)
به ترتیب بهترین بازیکن شاید زده(sm120)
رونالدو-راموس-بیل-کروس-کارواخال-مودریج(sm120)
خدیرا هافبک دفاعیه... چه ربطی داره به دفاع آخه؟ (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوان حذفش کنن کم کم (sm25)نقل قول:
و ایسکو(sm81) نو که میاد به بازار (sm86)نقل قول:
با وجود ایسکو نیازی به خامس نبود حتی اگه انخلو میفروختیم(sm86)
(sm74)نقل قول:
پس فردا تو کنسرت یکی از خواننده ها میرم میکروفونو میگیرم میگم من عاشق رئال مادریدم
خدا رو چه دیدی شاید سرنوشت خامس واسه من پیش اومد رفتم رئال(sm120)