یه مرتبه دیگه آپ میکنی لطفا؟ (sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه مرتبه دیگه آپ میکنی لطفا؟ (sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره حتما
چی شد مگه؟
هرجا که باشم هرچی که باشم... تو باید باشی تا زنده باشم...
میخوام امروز همه نگفتنی ها رو بگم
قصه عشق گذشته قصه شادی و غم
3بار امتحان کردم خطا میده (sm190)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بفرما (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
این دفعه روی رودفایل آپ کردم
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلیم عالی دارم گوش میدم...نقل قول:
if only you could see the tears in the world you left behind...
نقل قول:
معرکه ست این گروه کاراشون حیف دیگه کار نمیکنن (sm172)
and once again i come to realize you r the lost i cant replace (sm172)نقل قول:
متن ترانه خوبه اما ترجیح میدم موزیکش لِهَم کنه... مثال "وقتی تو گریه میکنی" (sm88)