خیلی خوبه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه من فقط این آلبومو دارم Airbag - 2013 - The Greatest Show On Earth
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی خوبه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه من فقط این آلبومو دارم Airbag - 2013 - The Greatest Show On Earth
خوب شد یادم انداختی الان یه اهنگ ازش میذارم
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه سایتی ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینو بزار(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکبر دان کن
لامصب اهنگ نیست
فیلم سینماییه(sm59)
آلبوماش که زیاد نی بگرد دونه دونه البوماشو بگیر
39 mg بذاره ؟ ملت گشاد دانلود می کنن به نظرت ؟ (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عظمت داره لامصب(sm59)
اکبر یه البوم دیگش که جزو بهتریناشه
این اهنگی که گذاشتم از همین البومه
اکبر مث اینکه اون سایت البومای بند ارژانتینی رو میاره به همین نام
از اونجا نگیر
(sm93)نقل قول:
اوکی (sm10)نقل قول:
(sm98)همین دو تا البوم بسته دیگه
(sm58) سی دی دو نبود ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29) تو ویکی پدیا 40 تا اهنگ بود
فهرست کامل 10 بازيکن برتر بازيهاي مرحله اول گروهي از نظر فيفا به شرح زير است:
توماس مولر، آلمان (9.75)- مهرداد پولادي، ايران(9.75)(sm128)- گوف کامرون، آمريکا (9.64)- داويد لوييس، برزيل (9.6)- فيل جاگيلکا، انگليس (9.56)- رابين فن پرسي،هلند (9.52)- آرين روبن، هلند ( 9.48)- جان بويه، غنا (9.45)- الکسيس سانچس، شيلي (9.42)- تيم کيهيل، استراليا (9.39)
سايت فيفا درباره پولادي نوشته است: مدافع نه چندان شناخته شده پرسپوليس تهران که در گرفتن يک امتياز از نيجريه و بسته ماندن دروازه ايران نقش بسزايي داشت، در اين فهرست نفر دوم است. او بسياري از توپهاي نيجريه را برگشت داد. پولادي شش تکل موفق و يک ضربه سر از مقابل خط دروازه داشت که شوت شولا آمهاوبي را به کرنر فرستاد.(sm59)
(sm2)ممد دهن لق افتخار نمیده دیوث
(sm1) اپلود بوی
کی گفته خوبه الان سرعتم بالای 70 نمیره هر ده روز یه بار خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اگر میخوای تو اپلودباز پاک نشه باید تو اکانت اپ کنی الان مثلا بوی پاک نمیشه ؟ یا اصلا چرا اینجاها میزنی برو مدیا فایر بزن خیالت تخت
(sm6)میر کاظمی کثافت از ریاست کمیسیون انرژی کنار رفت
(sm74) حیف اینهمه زحمت
امتحانام تموم شد (sm118)
(sm81)نور کامینگ هوم
چه بازی کرد استرالیا
اسپانیا (sm2)
جان من بیا پیرهن آرژانتین هم بپوش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm2)تیم ایران میپوشیدی سنگین تر بودی (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)فردوسی پور میگه اسپانیا تو گروه ما بود سعودمون قطعی میشد حیف (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
(sm3)
تف و لعنت به سرنوشت من و امثال من که ما را
از هزاران هزار حتی یک دعا کارگر نیامد
داغ و دردا که هیچ دردی، درد و داغا که هیچ داغی
از تو پُردردوداغیاغی! دردتر داغتر نیامد
(sm27)
روی موج و حباب خونه نساز!
نفسم! توی خواب خونه نساز!
دل به ردّ سراب جاده نبند!
زو گسلهای آب خونه نساز!پدرت کرده و پشیمونه
مثل اسپند ِ روی آتیشه
با خیال ِ طناب میخوابه
با خیال ِ طناب پا میشه
پسرم! با طناب خونه نساز!
(sm98)
این ممه های مرمری هدیه به بیت رهبری (sm2)
:دی
با موبایل شماره صفحه هرو نشون نمیده
می خوام بیام صفحه آخرا باید پست بذارم
مدیر جوابگو باش
چند روزه اینجا شده ترانزیت ادوات نظامی اینقد جنگند رد میشه ظهرا که خواب نداریم کیلومترها تو جادهای خارج شهر ترافیک تانک توپ انواع سلاح نظامی شده......
فردا پس فردا اگه چیزی شد نبودیم بدونین رفتیم شهید شدیم برگشتیم(sm59)
اسم کاربریم از حرفه ای تغییر بدین شهید حرفه ای (sm41)
اشکال از موبایلتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویندوزتو عوض کن(sm2)
.