آقا احسان عزیز . کارگردان ویدیو حسادت . همون کارگردان ویدیو حس خوبیه نیست ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا احسان عزیز . کارگردان ویدیو حسادت . همون کارگردان ویدیو حس خوبیه نیست ؟
نمیتونم بگم به خدا(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peimansasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا احسان گل.. رفتی ادامه بدی؟(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm120)
تاپیکی نمونده به گند نکشیده باشی(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از تاپیکای مورد علاقمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به تو چه منگل(sm2)
حیف که امیر پستمو تو کامینگ سون پاک میکنه وگرنه بهت میگفتم(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm115)
اقا احسان شما تا قبل این هفته همه صحبتات جدی بود چی شد زدی تو کاره شوخی و خنده بابا تا الان بهت میگفتن یه چیزایی و الان دیگه خبر نداری چرا اصرار داری بگی از چیزی باخبری
اقا احسان کارش درسته خبراشم معتبره فقط چون برنامه زود زود عوض میشه اینجوری میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط امین پوری [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا ما 2تا شوخی میکنیم شما جدی نگیر... احسان کارش درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط امین پوری [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سپاس از لحظه ای جدی شدن شما دوست من. . . (sm10) (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لطفت کم نشه(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا احسان یه ایمیل بزن یه خبر جدید واسمون بگیر (sm74)
دوست عزیز من همیشه با بچه های اینجا شوخی میکنمنقل قول:
ادعایی ندارم و هیچ نفعی واسم نداره بیام اینجا خبر بزارم
تا الان کسی نمیگفت یه چیزایی و بعدشم نمیگن چیزایی
والا هر خبری که به من گفتن اومدم بی منت اینجا گفتم . دوستم میفرسته و خبرا موثقه یعنی تو این چند سال بوده تا جایی یادمه . اگه خبری زدم یا تاریخی در مورد شادمهر که اشتباه بوده بگین !! این کارم میخواسته آخر هفته بیاد که افتاده بعد سه تا کنسرت
شما میتونی بری پنل کاربریت و لیست سیاه
احسان جون یعنی افتاده واسه کی؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها چندسال پیش هنگامه تو یه مصاحبه گفته دوست داره با شادمهر بخونه کسی لینکشو داره واسم بذاره؟؟
ببین گفته بودن که قبل از کنسرت آهنگ جدید پخش میشه ولی چون ویدئو آماده نشده بود ریمیکس رو پخش کردن . حالا ویدئو آماده شده . همه میگن کریسمس و اول ژانویه میاد ولی گفتن ویدئو تو همین دسامبر تا دو هفته دیگه میاد . خلاصه کار آماده پخشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm93)(sm93)(sm118)نقل قول:
چرا دیگه خبری نیست
اهنگ اسلو هست دیگه؟
شادمهر در کنسرت لاس وگاس امسال تپش (علیرضا امیرقاسمی ) حضور داره
در کنار اندی و کامران هومن
دوستان عجول نباشید خبر که هر روز نمیاد گفتن که باید دو هفته صبر کنید
شب جمعه س خلوته ها (sm120)
راستش یه شماره داشتم ازشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی چند بار زنگ زدم به فواصل متفاوت خاموش بود
ما مخلصیم (sm19)نقل قول:
خدا کنه هر جا هست حالش خوب باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما خیلی عجیبه که کلا نیستش الان دو ساله که نیومده(sm25)
کیفیت اورجینال دارم اما تو سیستم ،کلا کیفیت هایی که من دارم شرکت هم نداره(sm59)
(sm50)
بچهها اسم این ترانه شادمهر چیه. .اولش میگه اگه عاشق باشیم دوری هم شیرینه. لحظه هامون رنگ شادیو میبینه
آهنگ "خیال" از آلبوم "تقدیر"نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی (sm93)
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ ماندگار از آلبوم پاپ کرن کیفیت 320 بزار بعد معلوم میشه .
ریپ 320 موزیک بارن
متاسفانه 320 نیست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
4 تا آلبوم FLAC از شادمهر تو فروم موجود هست 100 درصد اورجینال
با تشکر از امیر عزیز
صبر شادمهر>=صبر ایوب
خیر دوست عزیز آهنگ هایی که من دارم دانلود شده نیستننقل قول:
نوشته اصلی توسط CR7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با چه فرمتی میخوای تا آپ کنم
wma یا mp3
- bia2دوست داران و هوادان شادمهر عزيز، هنوز از طرف تيم مديريت شادمهر عزيز خبري از تاريخ دقيق پخش كار به ما ندادن. مطمعن باشيد به محض دريافت خبر، خبر رساني خواهيم كرد. لطفأ كمي صبور باشيد كه بي احترامي به خوانندگان عزيز ديگر نباشد. با تشكر تيم بيا٢ - #****
(sm25)
ترک ماندگار از آلبوم پاپ کرن رو mp3 320 و flac ریپ کننقل قول:
این همه میگن تیم شادمهر مگه چند نفرن؟بهداده دیگه فقطنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meh23 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب همونه که هیچ وقت به جام جهانی هم نمیره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی انصافا مشخصه که تیم هر چندتا هستن اجازه آب خوردن هم بدون اجازه خودش ندارن بیشتر نقش تدارکات چی دارن
تیم کجا بود عزیز من
تهیه کننده ویدئو بهداد و آرمین تصمیم میگیرن کی پخش بشه بقیه نقش پشم را دارند
بیا تو فقط داره از اسم شادمهر سوء استفاده میکنه چیزی نمیدونه البته این فشارها خوبه باعث میشه از فراخی مفرط ما تحت رو کنار بزارن چون ویدئو آمادس
ایشالا هفته دیگه میاد با اسمی جدید
اینستا شادمهر و مخصوصاً آونگ رو حسابی تحت نظر داشته باشید چون بیا تو در این زمینه نقش پشم رو داره