بیا بخورش (sm51)نوش جونتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بیا بخورش (sm51)نوش جونتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از داشته هات صحبت کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایت زده 2-1 به نفع فرانسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من زدم 1-0 به نفع فرانسه
(sm120)
من مثل تو بی تربیت نیستم تو این ماه مبارک هر چی حرف زشت هست به هم دیگه میزنی(sm2)نقل قول:
(sm25)واقعا هادی برات متاسفام خیلی بی تربیتی یه کم به خودت بیا
پس منم همون 2-1 میزنم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش ایسلند میبرد
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم کافه یه کله لیمو زدم با چای
اسپکیر بزرگ داشت گوشیمو زدم
برجو خاکستریو ارزوو از ایران بگوو عروسکو اینا گذاشتم صدا زیاد دمه گوشم
ینی زندگی کردم ها
یکی گف برام بریز یکی پولمو حساب کرد
..(sm50)
شده پیش بینی من و تورو خراب کنن ایسلند میبره حالا ببین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه هیچی ازش ندارم تنها آهنگی که ازش تو هاردم هست همیننقل قول:
اومدم سر کوچتون ،دم خونتون،خونه نبودیکه اونم همشو پیام کامیار خوندن 10 ثانیه شهرام توشه (sm2)
(sm242)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
امروز چند دست زدی اعتراف کن زود باش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نقل قول:
والله یک دست ! وقت نشد رفتم آرایش گاه ! خخخ ! (sm2)
به شیلا خواننده ی مورد علاقه ات می خندی چووونی ! (sm2)
سلام بچه ها ، ممنون از محبت همگی (sm10)
(sm2)تا 12 شب وقت داری فرصتو از دست نده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهت افتخار میکنم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط کامران دلان [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm30)
(sm2)
(sm2)
سینا جان فن عزیزم لطفا درخواست دی وی دی نده تو امضاء توضیح دادم فقط هادی داره ازون بگیر (sm176)
(sm2)
یا خدا (sm2)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)
سینا گلم تو دی وی منو میخواستی چرا به خودم نگفتی
این کاوراهارو به عشق تو میزارم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم یه تصویر از دی وی دی و سی دی آلبوم فقط به عشق سینا رهنما
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50)
(sm120)
یه فن سرسخت داشتم اونم پرید (sm172) سینا جان کجایی دقیقا کجایی (sm172)
خیلی در به در دنبال دی وی دی ت گشتم تا پیداش کردم کار راحتی نبوده برام بعد بیام بدم دست این چلقوز (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط کامران دلان [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینا رهنما بیا عشقت اومده بیا یه ساک براش بزن حله از آمریکا برات آپ میکنه تو 3 سوت (sm2)
نقل قول:
کلا آونگ دوتا از دی وی دی من چاپ کرد یکیشو دادم تو یکیشم دست خودم
نقل قول:
آپ چیه میفرستم براش (sm59)
کپی کن براش بفرست (sm2)راستی یه چیزو بگم با قیافه ت حال نمیکنم بنابراین باید بگم ریدم تو قیافه ت (sm2)نقل قول:
فعلا که 2-0 فرانسه جلوست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3-0 بزنم یا 0-4 به نظرت؟
چرا حذف کردی داشتم میخوندما (sm2)
راستش خودمم با خودم حال نمیکنم خیلی وقته بریدم فقط به عشق سینا تنها فن من روی زمین زنده امنقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی در کل یه چیزی رو من بگم کامران دلان زیاد زر میزنی بخواب تا این نخوابیده (sm2)(sm30)
چقد بیقرارم برگرد آخه طاقت ندارم برگرد (sm176)
چرا جنبه حضور یه هنرمند مردمی رو تو جمعتون ندارین (sm172)نقل قول: