چرا از چیز بچه مایه میذاری دیوث(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا از چیز بچه مایه میذاری دیوث(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جهان به چیز عمه ات ، خوبه ؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجیبه ترانه ماه نیومد
عمه ی من دیگه پیره ولی عمه ی تو جوونه(sm59)نقل قول:
(sm100)
فصل آشنایی ما سبز خواهد ماند باقی (sm181)
احسان حق شناس - باورکن (sm120)
به جان تو بانو نخورده مست بیهوشم
تو فرض کن این درد تکیلاست که مینوشم
تو فرض کن این اخرین بیت شعر من باشد
که ضجه میزنمو مینویسم می نوشم(sm81)(sm50)
(sm169)
(sm50)عجب پولیم باید بابتش بدیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50) بنرای خوبی می زنی ارمین روی کارای تبلیغاتی بیشتر تمرکز کن پول خوبی توش داره
10 تومن میگیرم رو کارای تبلیغاتی تمرکز میکنم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا مدا لطف داری رضا(sm120) (sm10)
همینطوریه دیگه ... (sm120)
(sm2)شاخی شدی واسه ما حالا ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سرچ کنی قیمت بنر تبلیغاتی دستت میاد
رو تحریر هاتم کار کن
(sm59)نقل قول:
داره سر به فلک میزاره ... (sm120)
منتها من اونقدرا خوب نیستم دیگه فکر کنم تو روحیه میدی ... سرگرمی و ایناس (sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته چند وقت پیش از رادیو پیشنهاد میلیونی داشتم که بهشون گفتم همکاری نمیکنم (sm50)
به خاطر امیر و بچه ها موندم البته این حرفارو دارم به تو میزنم .. لطفا امیر یا کس دیگه ای نفهمه ... (sm10)
(sm173)(sm173)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مک داری ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لوجیک عین گرجه (sm173) پیشرفته شنقل قول:
رضا اخرین ورژن اف ال چنده ؟
کیوبیس هم اخریش ۸ هست دیگه نه ؟
مُردی رضا (sm120)
اون عکس بالایی خیلی معروفه خیلی از عکساشو تو فیس دیدم
چشمه طوسی (sm118)
عکس پروفایل اینستاگرام محسن رو کسی داره سایز اصلی؟
عکس نداره که پروفایلش بذار ببینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون کاور سیزده ولی سفید...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm178)
چرا اینجا اینقدر بیانیه بازی شده(sm74)
صبح 10 خط بیانیه.... شب 10 خط جواب و کلی بحث دسته جمعی در مورد این بیانیه(sm25)
(sm1)
پروندیش دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه آرسنال ببازه
منچستر باید کم کم با اختلاف 8 گل هال سیتی رو ببره تا سوم شه
بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن(sm54)
اینم از کیک یزدی های من (sm14)
(sm2)حاشیه صورتی
الیاس جان به حاشیه ش چیکار داری(sm120) . بفرمایید میل کنید (sm10)
دوستان کسی میدونه چه ساز هایی توی آهنگ " دوسِت داشتم " به کار برده شدهو نوازنده هاش کیا هستن؟؟؟