خب همه vlc رو نصب کنن زود ..
نمایش نسخه قابل چاپ
خب همه vlc رو نصب کنن زود ..
(sm2)
لیاقت ندارین نکته ی مهمش مونده بود .. (sm3)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابولا نشنیدی منم دیگه ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm50)
(sm50)
بچه ها این زیرنویسای چینی ژاپنی که چسبیدن به فایل های mkv باید چجوری کاری کرد که نمایش داده نشن یا چجوری میشه حذفشون کرد
فیلم گرفتم زیرنویس چینی روشه زیرنویس فارسی رو هم که فعال میکنم جفت زیرنویس ها میفتن رو هم اصن یه وضیه ها چطوری از شر این زیرنویسای چینی ژاپنی خلاص شم
سینجولیا این مشکل منو میتونی حل کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیرنویسای چینی ژاپنی چسبیده به فایل mkv رو چطور حذفش کنم
نمیشه کاریشون کرد کلا هاردساب اینجوری تشریف دارن
البته میتونی رنگ زیرنویس رو عوض کنی که زیرنویس فارسی با رنگ دیگه ای نشون داده بشه برات
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) چه ربطی داره هر شی میشه فک میکنی این برنامه کارو را میندازه ..
(sm50)
(sm2)
نه امیر جون این هاردسابه ... با اون نر افزار mkv merge که تو میگی کار کردم نمیشه ....نقل قول:
این چینی های لاشی میخارن تو بعضی از انکودها زیرنویس کانورت کردن به فایل هیچ جوره هم نمیتونی کاری کنی که نشون داده نشه
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نکته رو نگرفتی معلومه از هارد ساب چینی چیزی نمیدونی ..
(sm2)اصا فیلم میبینی ..
جوانی گیر چینی ها افتاده (sm2)جوانی و زیرنویس چینی (sm2)
راهی نداره ولی اگه kmplayer داری راهی برای محو کردنش وجود داره با یه ترفند ..
نه خوبه از سایه در اومدن (sm120)
پیری کی میمیری ؟(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب الان بگو که روشن شیمنقل قول:
اهدنا صراه المستقیم کن مارا ای امیر مومنان ای مولای ما
موقعی که جوانی را کفن کنم (sm173)(sm120) امید من به شما جوان هاست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیر لفظی میخوای ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب بنال دیگه راهشو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
f2بزن..
background رو تغییر بده ..
چه کسی بهتر از تو می تواند خودت باشد !!!!
f2 میزنم یه صفحه باز میشه بعدش چه باید کردنقل قول:
از کجا بک گراند رو تغییر بدم
قسمت زیرنویس فونت اینا دیگه بابا همه چیو من باید آماده کنم ..
پیدا شد دمت جیز
الی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه پوستتم خوبه (sm2)
(sm50)
پشیمونم نمیدونم کجا رفتی کجا میرم
همینجا بی تو میمونم همینجا بی تو میمیرم ... (sm118)
قیف بگیر صبر کن تا بدون هارد ساب بیادنقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عب نره، به کارات برس، عجله ای نی (sm19)(sm10)نقل قول:
(sm59)نتایج لالیگا حکم قهرمانی امضا شد
نیما علامه چهارشنبه
لدت یا لذت !?؟!