(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
عمرا اگه به گرد پای من برسی عمرا حتی فکرش را هم نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره منم همین حس و حالو دارم اما نه توی سال 68 تو دهه 70 (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا کنارم سرو ناز بی تاب بیا کنارم زیر طاق مهتاب
عطش ببازیم به نسیم دریا غزل برقصیم تا طلوع فردا
بیا کنارم ساقه ی بهاره رو فرش برگ و پولک ستاره
خمار شعرم می شکنه پیش تو عجب شرابی نفس تو داره
(sm118)(sm135)(sm137)(sm79)
خب دیگه تو یچند سال از ما بزرگ تری .. (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
با ساقیش سر کله زدم هر خونه ای بگی رفتم شهرستان های زیاد رفتم معامله کردم اووووووووووه طرف حرف بزنه میفهم چی تو کله اشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معلومه استاد جیب طرف خالی میکنی(sm2)نقل قول:
نمی دونید با ساقی سر و کله زدن یعنی چی
نمی دونید زد و بند کردن چجوریه ...
می کررررم نیه بولبوله ک و س (sm120)نقل قول: