(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سمپائولی هم پا به پای من داره زحمت میکشه (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سمپائولی هم پا به پای من داره زحمت میکشه (sm120)
شکم فرشته مملو از ابجو روی پاش افتاده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm30)
از کجا نگاه می کنی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کجا می شه انلاین دید ؟
(sm81)
راسته میگن خیابانی گفت دوره قبلی با بوسنی 3-1 مساوی کردیم؟(sm2)
تو خونه ژیلا صداش میکنن (sm2)
ها؟
لعنتی هر چی پیش بینی میکنم اشتباهه من گفتم آلمان ببره مکزیک برد اونم گفتم برزیل میبره مساوی شد چه وضعشه (sm138)(sm1)
داشتن ایتم پخش میکردن یهو برگشتن احمدی داشت میگفت تو خونه ژیلا صداش میکنن (sm120) بعد گفت امشب بچه ها زود برمیگردن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]