پس الان چیکار میکنی حرف نمیزنی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پس الان چیکار میکنی حرف نمیزنی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا میدونم چی میگی ولی اعصاب خوردیه بابا (sm178) مخصوص من که سرعت ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستایِ گلم شبتون اروم(sm127)
برایِ همتون آرزویِ آرامشِ خاطر و موفقیت دارم(sm10)
خونه قدیمی... لوله کشی فلزی رو کار... افتاب اهواز (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نرو (sm172)نقل قول:
آيا ميدانستيد كه بلندی قد با دیابت فرد رابطه ی مستقيم دارد؟
اصلا روايت داريم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
قد يارُم بلنده...
شيرينه مثل قنده..
(sm2)(sm2)(sm2)
(sm51)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و عب باس (sm120)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داشتم حرف میزدم باهاتون دیگه
البته آهنگم گوش میکردم و مستش بودم (sm59)
جوری بزن که قربونت بشه(sm2)نقل قول:
شب خوش اتی(sm127)نقل قول:
برم جایی سنگر بگیرم تا بلایی نازل نشد(sm2)