(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
البوم قبلیشون پیکاسو خیلی خوب بود
اشکان ماهری خیلی خوبه فقط اگه همینجوری ادامه بده
Cadillac, Cadillac ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این البومشون داره نا امیدم میکنه
!?ها؟!
اشکان دژاگه بار دیگر به ولفسبورگ پیوست ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خا..
سینا سرلک چی میگه تو اینستا :|
.........
یه لحظه فک کردم تتلوعه(sm2)
رییس چجوری دلت اومد (sm74)
میدونم چون امسال تو جشنواره نیستید حسودی میکنید (sm81)
ساقی به جام عدل بده باده
تا گدا غیرت نیاورد که زمین پر بلا کند ... (sm50)
لب بسته در دره های سکوت ،
سرگردانم ، سرگردانم ، سرگردانم ، سرگردانم ، سرگردانم ، سرگردانم ، سرگردانم ، سرگردانم ، سرگردانم ، سرگردانم ، سرگردانم ، سرگردانم ،
من میدانم ... (sm1)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستانی که کول پد دارن کدومو پیشنهاد میکنن؟
این آدم ها دشمن چاوشی ان ..از دستی بدترین ها رو نثار شادمهر کرد تا کسی که مطلب رو میخونه به صورت ناخودآگاه از چاوشی بدش بیاد مخصوصا نوجوون ها و برخی از جوون هانقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون شادمهر هم این ور آب هم اونور آب طرفدار زیاد داره القابی مثه وطن فروش عیاش مردم فروش و ... رو به شادمهر نسبت داده که مردمی که شادمهر رو دوس دارن ناخودآگاه از چاوشی بدشون بیاد
یه بار یغما گلرویی انتقاد کرد از بمانی که چرا شعرتو مفت میدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزبه بمانی برا این که با خواننده های بزرگ اونور آب بتونه کار کنه از پشت به بزرگانی مثه اردلان سرافراز و شهیار قنبری و.... خنجر زد با رایگان دادن شعراش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها نقطه مبهم و تاریک کارنامه داریوش که برای من حداقل روشن نشده اینه که پیش خودش چی فکری می کنه و با اینا همکاری می کنه بعد امثال ایرج و شهیار با اون کارنامه درخشان بی کار باشن...یعنی دستمزد دادن ب هنرمندایی که باهاشون اوج گرفتی و مدیونشون هستی اینقدر سخته؟ این همه از اتحاد صحبت می کنن اما فقط شعاره!!!!
شما قدیمی ها باید غم همدیگه رو بخورن ن امثال بمانی و... که مشخصه با چ ترفندی اومدن سمت شما...(sm50)
(sm50)
از لانتوری راضیم...
دقیقا شده دکون دستگاه کار فرهنگی این کشورنقل قول:
این وسط اون شاعر آرمان گرا که از شانس گندش تو غربته و کسی زبونش رو نمیفهمه میسوزه
اگه داریوش وابی و گوگوش و ... از فرهنگی های آرمانگرای اونور آب حمایت نکنن پس کی حمایت کنه
ای داد بی داد امیر رفت خوابید (sm2)
(sm118)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاییدنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرنده خسته بود جفت چِشاشو بسته بود
درونش وصله بود ، قلبش هم شکسته بود
میترسید از عکسش تویِ آب
میلرزید هر لحظه تویِ خواب
(sm50)
هیچکس
ناگهان نمی گذارد برود
بتدریج می گذارد،
ناگهان می رَود ... (sm50)
همی الان با یه شگفتی مواجه شدم .. (sm77)
اقا اپدیت دانلود منجرو چجوری قطع کنم؟
از ریجستری رفتم ولی گزینه لست چک رو نداره
راه دیگه هست
منظورت idm هستش ؟ اون که خودش اپ نمیشه هر وخ بخواد بشه پیغام میده کنسل میکنی
سامبولی بلیکم بوبولیکا
(sm2)
گفتم دیگه تو این تایم نیستی (sm120)
یه ایمیل زدم یاهو گفتم لاشیا تنها راه ارتباطی چت من و اشترم رو بگا دادین زودتر احیاش کنین
(sm120) عشق من عاشقم باش (sm120) یکم جمع و جور بشینین جا میشیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شنیدم وسترنه ولی ندیدم چون من عاشق فیلمای وسترن قدیمی بودم
بابا کله صبح بازرس اومده از ساعت 7 و نیم اونجا نشسته بود ، رفته اولش جا خوردم نزدیک بود با عرض معذرت برینم (sm2) مردک تا اندرون شورتمون رو میخواست ببینه (sm2)2 ساعت تمام اتاق من بودنقل قول:
میدونم فخرفروشی بود (sm2)
برو درایوی که نصب کردی اینو پیدا کن : IDMGrHlpنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدش باید یه فایل از این چرخ دنده دار فرمتش چی بود bpk یا همین یه همچین چیزایی بسازی و اونوقت جایگزین کنی
فکر کنم همین بود اگه اشتباه نکنم حالا یه سرچ کن ببین
برو به این مسیر ..
HKEY_CURRENT_USER\Software\DownloadManager
عبارت LastCheck رو کلیک کن روش ..
قسمت Value data تاریخ رو دستکاری کن بزن مثلا 10 سال دیگه ..
بعد یه عبارت دیگه هس LastCheckQU اینو کلا حذف کن ..