(sm173)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm173)
02 Episode II (sm50)
03 Episode III (sm172)
بد بوووود بد(sm50)
(sm50)
امیر بابت شاملو (sm10)
غروب جمعه خر است (sm148)
بسیار وقت ها با یکدیگر از غم و شادیِ خویش سخن ساز می کنیم
اما در همه چیزی رازی نیست
گاه به سخن گفتن از زخم ها نیازی نیست
سکوتِ ملال ها از راز ما سخن تواند گفت...
(sm50)
چه صدایی داره دهن سرویس (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای تو و خویش چشمانی آرزو می کنم
که چراغ ها و نشانه ها را در ظلماتمان ببیند
گوشی که صداها و شناسه ها را در بیهوشی مان بشنود
برای تو و خویش روحی که این همه را در خود گیرد و بپذیرد
و زبانی که در صداقت خود ما را از خاموشی خویش بیرون کشد
و بگذارد از آن چیزها که در بندمان کشیده است سخن بگوییم...
(sm50)
(sm169)
چه تخیلی (sm173)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Furious 7 (sm50)
چه جیگری شده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
میریم که کم کم بخاریو ورداریم هوا داره گرم میشه (sm120)
(sm172)چه زجری کشیدن
Era - The Mass
(sm88)
تو حس ناب شعر خواندنی
تو دلیل محکم خوب مردنی
تابستون تو راهه (sm19)
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عه چرا خوبه که(sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از گرما پختن خوبه (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم از عشقتو گیجه ... تو سرم صدات می پیچه (sm27)
Emad Ram - 01 - Dar Ein Donya
(sm50)
Emad Ram - 02 - Bahar E Man
(sm50)
گفتم وفا گفتی خطا کن
گفتم غمت گفتی رها کن
گفتم دلم گفتی بسوزد
گفتم خدا گفتی صدا کن
گفتم که عمر نازنینم را چه گویی
گفتی فدا کن
گفتم که در شب های تاریک جدایی
گفتی دعا کن
چشمان تو هر لحظه رنگی تازه دارد
عاشق کشی ای نازنین اندازه دارد...
(sm98)
(sm173)ممر این زنه مدلم هست
یالا (sm178)
سجاد فنلاندی تو میدونی از کجا میتونم لوپس و سمپل واسه اف ال دانلود کنم ؟ و اینکه چجوری میشه اینا رو به نرم افزار اضافه کرد ؟
با مویی ؟
چوخ سفه گونیده دارخمالیده(sm172)
خاک بر سر اون ملتی کنن که بعد از این همه مدت هنوز نفهمیدن یه فرقی هست بین جانی و عالم ...
خیالم راحت شد(sm2)
ها می شنوم ....
ولی در کل با قاضی بیشتر از همه اهنگا ارتباط برقرار کردم
مای فرند(sm173)
تولدت مبارک ملی (sm10)
نه والا اینو رو نرم افزار داره سوار میشه داره اپدیت میشه بعد سیستم من فرق داره... اموزشش تو وب سایتا هست فک کنم یه سرچ بزنی دست میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]