محسن هم که ماشالله فوتبال رو به شخمش گرفته (sm19)(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
محسن هم که ماشالله فوتبال رو به شخمش گرفته (sm19)(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی ویندوز جدید آپدیت نیامده نصب کنم ؟
میخوام ویندوز عوض کنم . نمیدانم چه مرگشه نیم ساعت یه بار قفل می کنه باید از دکمه کیس ریست کنم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm179)
فردا ایسلند نیجریه مساوی میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دور سوم گرواسی ایسلندو میبره , ارژانتینم نیجریه رو میبره
در نتیجه با چهار امتیاز صعود میکنه ...
(sm74)
ببره که چه بهتر ولی برعکس حساب کتابم دعا کردنم اصلا خوب نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm111)نقل قول:
اره ...
فقط تیمایی نتیجه گرفتن که تیمی و منظم بازی کردن
(sm172)