یا خدا
نمایش نسخه قابل چاپ
یا خدا
شانس و اشتباه حریف ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
تکل رو به اشتباه زد و خطا داد همون توپم گل شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گل اولم رویس با خوش شانسی و خوردن به زانوش زد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره خب اینم هست ...نقل قول:
راستشو بخوای چون من زیاد از المان خوشم نمیاد ممکنه دارم مغرضانه نظر میدم ... (sm120)
و همینکه از اون دوتا دختر سوئدیا خوشم اومده بود ... (sm14)
جفت تیم تخیلی ان...سوئدِ عن ایتالیا و هلند رو به فاک داده بود تخیلی تر بود
بیا عکس پروفایلتو عوض کن (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمی فهمم این کسکش ها چرا دست و بالشونو تمام خالکوبی می کنن مثلا که چی (sm3)