اگر خودش تو تصویر بود جرشون میدادیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اگر خودش تو تصویر بود جرشون میدادیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رموقع شرمت شد حرفی رو بزن دایورت کن من میگم خیلی بی حیا شدم (sm21)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم گیر میاریم نگران نباش (sm120)البته اگه شواهد رو پاک نکنن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه حماسه امروزم ادامه داشت؟نقل قول:
بگو ولی وجود داشته باش جلو جمع عذر خواهی کن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا رو شکر خانزاده با تیم ملی رفت جام جهانی(sm120)
فک نکنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرزه من کی توی خلوت عذرخواهی کردم؟ (sm122)نقل قول:
پاک که میکنن هیچ عکس کرایوف خالکوبی میکنن(sm120)نقل قول:
پس چی میگید منو سوژه کردید؟ (sm59)نقل قول: