دقیقا من یه ساعته قفلم روشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوبه لا مصب
نمایش نسخه قابل چاپ
دقیقا من یه ساعته قفلم روشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوبه لا مصب
تجربه کن از همشون ضعیفه
ترک مورد علاقه شادمهره(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر دمت گرم داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارت درسته
یادش بخیر طرفدار هم موزیک باران ترکوند
بعد 4 ساعت از انتشار مسعود اومد با سه کامنت
1- یه تیکه پروند به احسان
2- از طرف بقیه گفت البوم قویه و از امیر تشکر کرد
3- بعد 4 ساعت میگه دانلود نکرده
مسعود داداش ساقیتو عوض کن معلومه جنسش هم آشغاله هم قاطی داره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم دیونه میشم از بس تکرارم نکن رو شنیدم ، لامصب چی ساخته
جمله اولم با اونایی بود که میگن آلبوم چرته.. سوءتفاهم نشه برا بقیه دوستان(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنهاییام هم خوبه(sm54)
(sm120)نقل قول: